3.36 0-1 Keys (Selänne, Hayek)
Pelattiin hyvin toiseen aaltoo, josta Keys upottaa suhteellisen kaukaa etukulmaan.

3.46 0-2 Selänne (Hayek)
Helpot riparit tyhjiin.

Vierasjoukkue hallitsi ensimmäistä erää kiekollisesti. Syöttöpeli alueella oli yritteliästä vaikkakaan se ei vielä tuottanut tulosta maalin merkeissä. Manhattan ei päässyt kunnolla parhaaseen maalitekosektoriin CoHin suhteellisen organisoidun karvaus- ja puolustuspelin ansiosta.

2. Erä

6.48 1-2 playa (shorty, Etelä)
shortyltä näppärä zippi playalle eteen joka sijoittaa limpun varmasti maalin perukoille B-pisteen tuntumasta.

9.47 2-2 playa
Vastahyökkäyksestä oman vedon jälkeen kiekko kimmahtaa tolpan kautta hänelle itselleen ja helppo työ viimeistellä tyhjään maaliin.

Pelitapahtumia hallitsi hinokseltaan taas Härmän häjyt, mutta Manhattanin tiukka alakerta piti tässä erässä ja tämän siivittämänä he pääsivätkin useita kertoja vaarallisentuntuisiin vastahyökkäyksiin. Näistä palkintona 2 maalia, mutta näiden lisäksi maalipaikkoja kotijoukkueella ei liiemmin ollut.

3. Erä

12.15 2-3 Keys (Hayek, Selänne)
Syöttelemällä hyvin pelattu tilanne parhaaseen maalintekosektoriin josta on helppo työ viiemistellä lähes tyhjään Manhattan-maaliin.

Viimeinenkin erä jatkui melko samanlaisella sapluunalla, vaikkakin Manhattan sai ajoittain pienen myllyn CoH-päätyyn, mutta viimeistely ontui.

Yhteenveto:
Perjantai-illan tasaisen kiekkohegemonian vei tällä kertaa nimiinsä hieman heppoisellakin pelillä Club of Härmä numeroin 2-3. Manhattan tuli hyvin vastaan vastahyökkäyksillä, mutta se ei tänään riittänyt CoHin kiekkokontrollia vastaan. Innokkuus hyökkäyspelaamisessa kuitenkin kostautui Manhattanin vaarallisten vastahyökkäysten muodossa, josta pienet moitteet omille pojille.