Tilastot

ImpactImpact - Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 1-3

Tehopisteet

ImpactImpact
kula 1+0=1 -2
nebis 0+0=0 -2
nössö 0+0=0 -2
Zaborsky 0+1=1 -2

Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns
Billy 1+0=1 +2
Faarao 0+2=2 +2
peipi 1+1=2 +2
pölöhö 1+1=2 +2

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
ImpactImpact 4 4 7
Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 1 2 1
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
ImpactImpact 32% 43% 40%
Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 67% 56% 60%
Raportti
Oikein mukavaa torstai-iltaa täältä Impactin kotiareenalta, jonne maahanmuuttajamenninkäiset ovat saapuneet äärimmäisen päihtyneinä nauttimaan erätaukojen tankkaushetkistä. Vastassa on 2. divarin jumbosijaa pitävä Impact ja kärkipaikalle parkkeerannut Drunken Leprechauns. Aiempi kohtaaminen päättyi DL:n 2-1 voittoon, vaikka vetoja irlantilaisilla vihreillä miehillä oli jopa 16, kun taas Impactilla niitä oli tasan tarkkaan 1. Oletusarvoisesti kyseessä saattaa siis olla hyvinkin yksipuolinen ottelu, mutta koska kyse on kiekko.tk:sta, niin täytyyhän sitä kliseenomaisesti tokaista, että kaikki on mahdollista!

Taustatietona voitaisiin kertoa, että DL pelasi tuossa juuri harkkamatsin 2. divarin kakkospaikalla heiluvaa PePoa vastaan 2-2 Impactin äijien istuen vierekkäin lanittaessa milloin kiekkoa ja milloin habboa. Etsitään vielä ottelun erotuomari paikalle ja häädetään cheerleaderit kentältä takaisin harin balettikouluun (http://www.balettikouluhari.net) niin ottelu voi alkaa.


*** PERIOD 1/3 STARTING


Kiekko putoaa jäähän ja vierasmenninkäiset vievät kiekon.

0:21 pölöhön autopassi seläntakaa peipille jää Impactin veikkojen lapaan

0:36 pitkae kiekkoe Impactilta, kotijoukkue vie aloituksen, mutta käsittämättömän aivopierun seurauksena kiekko päätyy peipille maalin eteen, joka laukoo ohi.

1:20 *** 0-1 Guerin, passit pölö ja faarao. Syöttelyä alueella ja Guerin iskee b-pisteiden välistä maalin.

1:59 pikaisia syöttöjä Impactin alueella ja Guerinilla taas paikka vetää, tällä kertaa maalivahdin neljäs käsi seivaa ja tökkii kiekon kulmaukseen

2:26 Guerin menettää oman maalin takana ja Kulakov meinaa päästä vääntämään vanhanaikaisella sisään. Ei mene! Läheltä liippaa..

2:46 Impactin puolustuksella ei ole hätää, mutta kahden torpeedon karvatessa kiekko tsipataan vaaaaarallisesti maalivahdille maalin sivusta.

3:09 DL hakee kulmauksesta vetopassilla onea maalin kulmalle juoksevalle kaverille, mutta kiekko lipuu kaikkien ohi

3:58 Impact meinaa saada 2vs1-tilanteen, mutta Faarao hoitaa tilanteen nätisti ja seurauksena on vain chippi maalin eteen, jossa Guerin kyttää kiekkoa.

4:32 peipishow taas käynnisssä: laidassa kiepsautellaan itselle tilaa ja peipi vyöryy maalia kohti, mutta veto b-pisteen nurkilta ei mene perille, vaikka tilaa olisi. Muutama samanlaisesta paikasta irronnut veto on nähty, mutta maalia ei näy, vaan vedot katoavat huoltokäytävää kohti.

5:08 peipi taas hakee vetoa, ohi viuhuu, pölöhölle paikka tsipata selän takaa mutta vähän ponneton on kokeilu. Kokeilu tuokin!

5:41 Guerin-pölöhö passikuvio toimii ja alueelle päästään nätisti kolmen Impact-pakin välistä, nättiä. Tila kuitenkin loppuu kesken Impactin pakkien ja hyökkääjien yhteistoiminnan seurauksena eikä vetoa saada aikaan, vaikka sitä niin kovasti yritetään.

5:48 *** 0-2 peipi. No mutta nyt se veto tulee kulmauksesta maalin eteen! peipishow toimii: maalin edessä tanssahdellaan ja vetopassin tullessa kohille se tsippaa sen kauniisti kulmaukseeen. Det är maali!


*** PERIOD 1/3 OVER
*** Impact saves: 4, poss: 32%
*** Drunken Leprechauns saves: 1, poss: 67%

Tamituokio:
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita molemmissa päissä! Tai lähinnä vauhtia löytyy Impactin päädystä ja vaarallinen tilanne nähtiin Guerinin menettäessä kiekko maalin takana. Impact harvemmin saa koskea kiekkoon, joten maltti sen käsittelyssä on vähäistä. Malttia kiekolliseen peliin ja pitkät avaukset omille – ehkä siinä ne vinkit ovat Tamilta tällä kertaa. foor pässes breik eni difens, mutta joskus se yksi hyvä avaus kelpaa.


*** PERIOD 2/3 STARTING


Minuutti pelattu ensimmäistä erää ja jo kolme vetoa nähty menninkäisiltä. Impactin maalivahti on selkeästikin kiekon termejä käyttäen suivaantunut aiemmista maaleista, ja torjuukin vetoja kuin viimeistä päivää.

1:41 Guerin puskee keskeltä läpi ja yrittää passata laitaan, mutta suht surullinen rannari maalin ohi siitä vain seuraa.

2:02 peipi kiertää pakin siniviivalla, mutta tämän jälkeen toinen torpeedo irtoaa ja Impactpeluri vie kiekon

Ja siitä seuraakin paljon syöttelyä DL:llä, koska taas Impact menettää kiekon sekunnin milliosissa.

3:05 Impact on parkkeerannut kaikki pelurit b-pisteiden väliin. Tästähän passaavat menninkäiset tykkäävät, koska oldschoolpassipeli kelpaa heille. Vielä kun saisivat vetoja aikaan..

3:40 Ja pölöhö taitaa lukea tuomarin ajatuksia: b-pisteen takaa lähtee kaukolaukaus suoraan takatolppaan. Nätti kuvio ja upea laukaus, summerin sointi puuttuu. Tämän seivin jälkeen kiekko irrallaan maalin edustalla ja peipi yrittää chipata maalin kulmalle kiekkoa, mutta Impactpuolustajat hyppäävät ja kiekko jää päihin.

4:56 Impactin heput tsippaavat kiekon laidasta DL:n b-pisteen kohdille ja hyökkääjä pääsee vapaasti laukomaan, mutta voih ja eih, kun voima loppuu kesken. Siinä pieni moka yhteispelaamisessa Drunkkeneilla, mutta vastahyökkäyksestä ei rankaistu.

5:59 vielä viimeinen tilanne pölöhöllä laukoa – taas b-pisteeltä – mutta laukaus menee ohi. Mikähän gravitaatiokentän muutos täällä on tapahtunut, kun kiekko tuntuu vetäytyvän itsestään huoltokäytäville..

*** PERIOD 2/3 OVER
*** Impact saves: 4, poss: 43%
*** Drunken Leprechauns saves: 2, poss: 56%

Tamituokio:
Huomattavasti enemmän vaarallisia tilanteita Impactin päädyssä kuin aiemmassa erässä eikä niitä kaikkia edes pystynyt raapustamaan ylös. Impact keskitti puolustusta, mutta DL vahvisti omaa peliään hakemalla aktiivisesti vetopaikkoja. Välillä DL:n syöttely unohtui, mutta tämä saattoi osittain johtua Impactin pakkien aavistaessa syöttöjä. Oli miten oli heikolla prosentilla maaleja tehdään ja erän valuvat ohi hetkessä, sillä äskeisessäkin erässä oli vain kolme pelinkeskeytystä. Jos vedot olisivat pari pikseliä enemmän kohdistettuna maalin sisään, niin keskeytyksiä olisi summerin valossa ollut varmastikin kolminkertainen määrä. Vielä kun Impact saisi avaukset omille eikä typeriä kiekonmenetyksiä nähtäisi niin tilanteita Faaraon suojelukseen uskotussa päädyssä olisi huomattavasti enemmän. Tamia Pokemon-pelistä lainaten: ”Kolmas erä, valitsen sinut!”


*** PERIOD 3/3 STARTING


0:12 *** 0-3 by pölöhö, passeissa farkku ja peipi. pölöhö aloituksessa kuljettaa kiekon siniviivalle ja tsippaa yli, kiekko syötetään taaksepäin, veto maalille, jonne pölöhö kurvaa ja suora veto kulmaan. Todella tyylikäs maali.

1:05 kiekko DL:n alueella, hyvää syöttelyä, mutta vedot päin peipiä.

1:10 *** 1-3 by Kulakov, passissa Kytölä. Ei tauti, tuomari missasi tämän maalin, mutta kysytääs Keysiltä, mitä tapahtui: ”ai impactin? Kytölä ampu pisteelt, ripari tyhjiin”. Ja niinhän se varmasti tapahtuikin! Kiekkoa maalille ja tuikkaaja hereillä. Lisää näitä ja saadaan katsomo mylvimään menninkäisten vihreää päänahkaa!

1:35 perus maalinjälkeinen paine ja Faarao joutuu surffailemaan maalin edessä aika tiuhasti poimimassa irtokiekkoja.

2:38 2vs2-tilanne DL:n päädyssä, rauhassa edetään kuten seurustelussa kuuluukin, mutta Faarao torjuu vedon.

3:14 peipi kuljettaa tolppaan, vaikka siinä meinaa olla kolme kotijoukkueen peluria edessä. Pitkän lyhytpassailutyön tulosta.

3:48 pölöhö nousee itse, pakit pitää passeja, veto ohi

3:55 irtokiekko maalivahdin torjunnasta ja pölöhö lokkeilee maalin nurkalla, ei osu kiekko lapaan ja kiekko jotenkin surullisesti lipuu mokelle

4:37 Guerin-peipi passikuvio on kuin karkkia söisi ja Guerin pääseekin laukomaan hyvästä paikasta, mokke iskee riparin, peipi pääsee laukomaan tyhjään maaliin, mutta täydellinen sijoittautuminen Impactin puolustajalta pelastaa summerin ääniltä.

5:02 Faarao hakee peipiä läpi, mutta mokelle menee. Vissii yritti ite maalia. Tommone perinteinen ap, aina hakee maalia!

*** MATCH OVER
*** Impact saves: 7, poss: 40%
*** Drunken Leprechauns saves: 1, poss: 60%

Tamituokio:
Ottelun jälkeen pölöhö kommentoi Impactin pelureille, että ”hyvi puolustitte. kyl me koitettii vähä siirrellä mut pääsitte silti etee :)” ja Kulakov kommentoi tätä sanoen: ”perus sumppu. hyvin tekin pelasitte :p”.

Ehkä tässä se ottelu osittain kiteytettiin, mutta ulkopuolisen silmin maaleja tehtiin hävyttömän vähän suhteutettuna maalintekopaikkojen määrään ja niiden laatuun. Impactilla maaleja tulisi olla ainakin kolme ja DL:llä niitä ei edes jaksa yrittää laskea. Tokihan se on niin, ettei aina voi onnistua, mutta huomion herpaantuminen tiukimmalla hetkellä on varmastikin hyvin.. suivaannuttavaa. Impactilla tapahtui peruskuvio eli he saivat muutaman vastahyökkäyksen, joista olisi pitänyt survoa kiekkoa reppuun. Lisäksi vierasjoukkueen pakeille tapahtui pari virhettä, jotka niin ikään olisivat olleet rangaistavissa, mutta ei niin ei. Saatuaan maalin paine siirtyi hetkeksi DL:n päätyyn, mutta vain hetkeksi, sillä hyvin yksipuolinen ottelu oli. Mikä lie syynä heikkoon viimeistelyyn, mutta nyt se ikävä kyllä vain loisti poissaolollaan. Mikäli se osa-alue olisi ollut läsnä, niin ehkäpä koko pelin kuva olisi ollut erilainen.

DL:ltä totuttuja kovin näyttäviä passikuvioita ei nähty niin paljoa, sillä Impactilla kukaan ei kauheasti rynninyt, vaan heidän koko nelikon peli oli enimmäkseen keskittynyt omien b-pisteiden väliin. Joitakin upeita kuvioita oli, kuten kolmannen erän nopea syöttely, jonka päätteeksi pölöhö paukutti joukkueen kolmannen maalin - ja kansa hurrasi katsomossa valtoimenaan!

DL jatkaa vakuuttavaa kulkuaan 2. divarin kärjessä rauhallisella kiekonhallinnalla ja nopean syöttöpelin avatessa maalipaikkoja. Impact saattaa olla jumbopaikkaansa aika pitkälti kypsyneitä, mutta toivottavasti se saa aikaan halun kehittyä pelaamalla harkkapelejä ja hiomalla oma peli sellaiseksi, että kiekko pysyisi omilla ja että vastahyökkäyksistä tehtäisiin terävämmin maaleja.

Oli miten oli, peli on ohi ja areena hiljenee urheiden kiekkoilijoiden kadotessa Suomen kauniiseen pakkasyöhön.
Tietoja
Tuomari: rage
Lisätty: 17.01.2013 20:20
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.