Tilastot

KärkiryhmäKärkiryhmä - Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 2-5

Tehopisteet

KärkiryhmäKärkiryhmä
lokki 0+1=1 -3
miktok 1+0=1 -3
Purfect 1+0=1 -3
Walleo 0+0=0 -3

Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns
Billy 0+3=3 +3
peipi 1+4=5 +3
pölöhö 1+2=3 +3
Zudorimo 3+1=4 +3

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
KärkiryhmäKärkiryhmä 3 2 1
Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 1 6 0
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
KärkiryhmäKärkiryhmä 38% 47% 37%
Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 61% 52% 62%
Raportti
Teretulemast Tallink laiva! Ja toki tervetuloa myös seuraamaan jännää Kärkien ja Leppisten välistä matsailua. Tuomari käy vielä muistuttamassa reilusta pelistä molempien joukkueiden kapteeneita ja ottelu aloitetaan!

*** PERIOD 1/3 STARTING

Kiekko jäähän ja Kärkiryhmä voittaa aloituksen, mutta pian peipi sen itselleen ja muille menninkäisille ryövää. DL aloittaa peruspassailun, kiekonmenetys pölöhön autopassin vuoksi keskialueella ja ensimmäinen hyökkäys alkakoon.

0.33 Purfect menee maskiin, veto lähtee ja Guerin torjuu.

1:11 Vetopassilla Kärkiryhmän maalille, ei maalia toistaiseksi. Hyvä yritys oli. Menetys taas pölöhön huolimattoman autopassin johdosta.

2:12 DL pyörittää, Kärkiryhmä on vaikeuksissa ja keskialueella autopass pyörähtää omalle maalille asti. Taitaa jänskättää!

2:30 Oe, minihari Miktokhan se siinä pääsee alueelle ajelemaan sisään, pakki on myöhässä, veto lähtee ja mokke venyy komiaan torjuntaan.

3:11 DL passailee hienosti keskialueella, mutta alueelle ei päästä ja autopass venyy pitkäksi.

3:27 pölöhö – Zudorimo – peipi -akseli toimii ja veto irtoaa, mutta päin pakkia.

DL jatkaa hyökkäyksiä ja vetopassien kautta suoria vetoja saadaan aikaan, mutta maalivahti venyy.

4:06 Komea tilanne pelattu Kärkiryhmän puolelta, veto vain irtoaa maalivahtia kohti, Guerin taas hyvin hereillä peittämässä suurinta osaa maalista.

4:23 *** maali by Zudorimo, syöttäjät: peipi ja Guerin
Kyllä peipin kiekonkäsittelyä on pakko ihailla: pikkukikkaa ja peipi järjestää onen, josta Zudorimo pääsee pistää tyhjiin.

*** Kärkiryhmä saves: 3, poss: 38%
*** Drunkenit saves: 1, poss 61%

Alussa oli hieman erikoista peliä molemmilta puolilta, hieman epävarmaa. DL totutusti kuitenkin sai passimyllyn pelaamaan niin, että onnistuneesti päästiin hyökkäysalueelle ja maalia päästiin kokeilemaan. Kärkiryhmällä oli kaksi paikkaa, joista olisi pitänyt tehdä, sillä voipi olla, ettei niitä tilanteita enää pääse syntymään, kun menninkäiset ovat liekeissä. All in all Drunkenit hallitsivat kiekkoa eikä siinä juurikaan ollut sanomista. Toivottavasti kotijoukkueen pelaajien pää kestää vyörytystä, sillä vastahyökkäykset ovat (menninkäis)kullan arvoisia!

*** PERIOD 2/3 STARTING

Mjaha, Kärkiryhmä aloittaa vahvasti hyökkäämällä, pyörittämällä ja järjestämällä vedon b-pisteiden välistä, maali on tyhjä maskimiehen toimesta, mutta Guerin taas sijoittautumisellaan torjuu komeammin kuin reg #3:sen haske aikoinaan.

1:17 Veto Kärkiryhmän toimesta, pölöhö torjuu ja taas maali tyhjänä maskimiehen toimesta. Voisiko tämä olla se plääni, jolla saadaan kenties maalikin aikaan?

1:36 *** 1-1 maali by purfect, syöttäjänä lokki
Ja vastahyökkäyksestä maali! Laidasta noustaan ja vedetään tarkasti takakulmaan. yksyks!

1:47 *** 2-1 maali by Miktok
Liian vauhdilla näitä maaleja tulee!

2:36 *** 2-2 maali by peipi, syöttäjät: pölöhö ja Guerin
Vissii iha komee maali.

3:08 Kiekko pomppii ja pomppii, veto irtoaa ja jää maalivahdin eteen! Mokke on maissa! Mitä tekee Purfect?! Hän ei saa vetoa aikaan, eih! Maali roikkuu ilmassa, peli on sekavaa, yhtä sekavaa kuin jokin tosi sekava juttu.

4:20 *** 2-3 maali by pölöhö, syättäjät: peipi & Zudorimo
Tilanteet syntyvät niin vauhdilla, ettei rage pysy perässä, mutta pölöhö laukoi kyllä komiasti kulmaan b-pisteiden välistä.

4:40 Ugh, nyt meinasi käydä hassusti DL:llä: oman maalin edessä hölmö autopass ja seurauksena meinasi Kärkiryhmän peluri päästä rannaamaan tyhjiin. Jotenkin leppikset tilanteen seivasivat.

5:05 ZUDORIMO JA PEIPI OVAT LÄPI, ONE TULOSS.. hmm. Autopass irtoaa lavasta, peipillä on vissii veto päällä ja passi menee vähän taaksepäin ja Kärkiryhmän pelurin lapa ehtii väliin.

*** Kärkiryhmä saves: 2, poss: 47%
*** Drunkenit saves: 6, poss: 52%

Pelinkuva muuttui tyystin, sillä aika ajoin Kärkiryhmä vei peliä. Drunkeneilla on tunnetusti hyvä joukkuepuolustus, mutta joidenkin aivopierujen vuoksi tapahtuu hassuja virheitä. Kärkiryhmä tosin passailee hyökkäysalueella aktiivisesti ja minihari hakee hyvin paikkoja. Tilanteita syntyy nopealla tahdilla. Kiekollisen pelin yksilötaitureita ovat kuitenkin DL, ja heidän osaamisestaan kuvasi hyvin peipin järjestämä one Zudorimolle. Pelin dynamiikka on kuitenkin muuttunut ja sen kertoo selvästi torjuntojen ja kiekkokontrollin muutokset. DL maalin johdossa vikaan erään, popcornit esille, lets get ready to rumbleeee!

*** PERIOD 3/3 STARTING

0:30 vetopassista järjestyy onetilanne, jossa on tyhjä maali DL:n päädyssä, harmi vaan, että passi lipuu lavan verran takaloossin ohi.

1:10 pölöhö pelaa tyylikkäästi oman maalin edustalla ja saa avattua pelin

1:16 *** 2-4 maali by Zudorimo, syöttäjinä peipi und pölöhö
Jaahas, siitä avauksestahan pääsi peipi ja Zudo hyökkäämään, pakki pitää passia ja muoooli tulloo!

1:25 pölöhö torjuu taas. pölöhöltä rauhallista ja varmaa peliä oman maalin edustalla, vaikka pelipaikka taitaa olla kaverille hieman vieras (pelaa milloin yp:nä ja milloin ap:na)

3:25 *** 2-5 maali by Zudorimo, syötöt Guerinilta ja peipiltä
Taas pölöhö hoitaa rauhoituksen: laidan kautta komeasti oman päädyn kautta peipille, tarkka avaus Zudorimolle, tämä passaa Guerinille, mutta tuttuun tyyliin kurre ei vedä itse vaan haluaa jotain passirulijanssia vielä käyntiin, kiekko Zudolle, takas Guerinille ja sitten siitä vielä tyylikkäästi Zudolle suoraan syötöstä laukaus ja se on siälä.

5:09 Walleo saa keskialueella laidassa kiekon, nousee, syöttää eteenpäin ja vetopassia maalinedustalle, mutta miktok pelaa vissiin ringettemailalla eikä vedä tyhjiin.

5:54 Vielä DL:n viimeinen mahdollisuus tehdä maali komean ja nopean lyhytpassipelin vuoksi, mutta maalivahdit tuppaavat täällä matsissa venyvän; housujen haarat paukkuu vaan ei maaliverkot...

*** Kärkiryhmä saves: 1, poss: 37%
*** :Drunkenit saves: 0, poss: 62%

Kärkiryhmän hyvä toisen erän paine loppui Drunkeneiden kiekonhallintaan, puolustuspelin varmuuteen ja pölöhön hyviin otteisiin puolustuksen lukkona. Kärkiryhmä pelasi pirteästi ja tämä oli kyllä mukava peli seurata. Viimeisessä erässä DL:n peli alkoi aukeamaan ja rentoutumaan, mutta hyvällä fiiliksellä pelaamista häiritsi miniharin ja Purfectin hyökkäykset. Toivottavasti tappio ei masenna Kärkiryhmää, vaan kannustaa jatkamaan hyvää suuntausta. Drunkeneiden puolelta huomio kiinnittyy koko ottelun läpi kestävään tasaisuuteen. Toki täytyy muistaa, että joukkue pelasi ilman ap:ta ja tämän faktan huomioon ottaen DL pelasi hyvin vahvasti.

Ottelun leijona: Faarao
Ottelun lammas: rage
Tietoja
Tuomari: rage
Lisätty: 12.12.2012 22:37

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.