SverigeSverige 4 0 3
Huittisten HuimaHuittisten Huima 3 3 2
SverigeSverige 39% 45% 37%
Huittisten HuimaHuittisten Huima 60% 54% 62%
Ja tiistai-illan viihdettä tarjoilee liigakarsintaottelu, jossa vastakkain ovat sväärje ja huittisten huima. Huittiset on pienoinen ennakkosuosikki (jos karri on vireessä), ja odotan myös innolla swetin karsujen avausmaalia! Sverige tarvitsisi ottelusta voiton, mikäli mielii, että karsinnoista noustaisiin liigaan. Tiukka ottelu siis tiedossa.

*** ERÄ 1 ***

HuHulla alussa hyvää painetta, mutta hyviä tekopaikkoja ei aukea. Sverige puolustaa tiiviisti.

1:39 1-0 Typho (Tanguay, opster) Kuin varkain Sverigen ensimmäinen hyökkäys päättyy maaliin, kun veska pomputtaa ja Typho on maalilla hereillä.

2:21 Karri kynää ja *** offside by HuHu.

4:10 Sverige pääsee 2vs1 mutta LeeSweatt hoitaa, hyvä toni!

Ensimmäinen erä päättyy tilanteeseen 1-0, Sverigen hyväksi.
Tiukkaa ja tasasta vääntöö, kummallakin huippupaikat vähissä, kiekkokontrolli kuitenkin enemmän HuHulla, niinkuin tilastoista näkyy.

Saves: SVE 4, HuHu 3
Poss: SVE 39%, HuHu 60%

*** ERÄ 2 ***

7:33 Tanguay pääsee vetämään pisteeltä, mutta veska nappaa.

11:20 Tanguay taas pisteellä, mutta veska vie edelleen pidemmän korren.

11:50 Sverige pääsee 2vs1 mutta LeeSweatt hoitaa varmasti.

Toinen erä päättyy, ja Sverige johtaa edelleen 1-0. Toinen erä oli vähän uuvuttavaa karsintalätkää, jossa Sverigen puolustus piti hyvin HuHun muutamat pyöritykset. Sverigen hyvin organisoidun puolustuksen lisäksi Tanguay pääsi pari kertaa maalintekopaikoille, mutta maaleja ei tässä erässä tosiaan syntynyt. Ei muutakun vikaan erään rohkeutta (ja tuomari odottaa Winnikiä kentälle, tee se Wille!)

Saves: SVE 0, HuHu 3
Poss: SVE 45%, HuHu 54%

*** ERÄ 3 ***

ja Winnik edelleen penkillä :-(

13:40 opsterilta loistoavaus Tanguaylle, joka pääsee puolittain läpi ja veto tolppaan!

15:00 LeeSweatt on irti, toni nostetaan hyökkäykseen, ja nyt se maali loppuerän aikana!

15:58 Tanguay jälleeen kerraaan pisteellä, mutta ei vaan mene.

16:45 1-1 Bailey (LeeSweatt) !!!! leesweatt tarjoilee ensin hyvän laukauksen jälkeen kiekon maalille Baileylle, joka zippaa kiekon maaaliiiiiiin, liigakiimaa huhu!

17:40 1-2 LeeSweatt (Topa, Lucci) !!!!!! siellä ooooonnnnn, tonin liigakarsintojen avausmaali!! ja mihin paikkaaaaan, topa tarjoilee ja sweti laittaa kiekon häkkiin!

Ottelu päättyy HuHun 1-2 voittoon. Mahtava nousu vikassa erässä, johtuneekohan siitä, että Turun lahja kikkiteekoolle, LeeSweatt kirjauttaa tehot 1+1? ;-)
Ei vais, tosi tiukka peli, ja hatunnosto Sverigelle, joka teki ottelusta HuHulle erittäin vaikean, kontrolloidun puolustuksensa ansioista.

Saves: SVE 3, HuHu 2
Poss: SVE 37%, HuHu 62%