Brutal KillersBrutal Killers 2 5 2
NightmareNightmare 0 3 4
Brutal KillersBrutal Killers 50% 41% 46%
NightmareNightmare 49% 58% 53%
Alkamaisillaan on kolmas finaaliottelu & voitot ovat tällä hetkellä tasan 1-1! Nähtäväksi jää, kumpi nappaakaan toisen voiton & ottaa yhden askeleen mestaruutta kohti!

1.Erä
00:00 Ottelu alkaa & NM nappaa aloituksen! Kumpikin joukkue saa tehtyä muutaman hyökkäyksen, kunnes peli tasoittuuu & rauhoittuu!

03:00 NM ottanut hivenen peliä haltuun & yllepalla oli jo mahdollisuus viedä heidät johtoon, mutta mokke pelasti!

04:29 0-1 by yllepa syöttäjänä Jebsu
Naitmaren paine tuottaa tulosta & tämä jumalan armosta syntynyt tehokaksikko jebsu & yllepa järkkäilevät pelin ensimmäisen maalin!

Erä päättyy! Nightmare hallitsi erää kokonaisuudessaan! BK ei saanut peliä oikeen kulkemaan & siksi painopiste olikin juuri BK:n puolustusalueella!

2.Erä
Toinen erä starttaa & NM ottaa aloituksen & alkaa vierittämään heti kohti BKn aluetta!

01:00 Brutaleiden on parannettava peliäänsä, jos he meinaavat tänään tarjota edes jonkinlaisen vastuksen Nightmarelle. Nightmare rakentelee kokoajan jotain pientä tilannetta Brutaleiden alueella.

02:18 Jälleen NM vyöryy & tilanne päättyykin yllepan komeaan vetoon joka osuu valitettavasti tolppaan

02:59 Brutal Killers kaventaa upeasta vastahyökkäyksestä, josta sitten stp pääsee tekemään maalin! 1-1 by stp poro12 Matu

03:06 Ja kauaan ei kerinnyt BK tasoitusta juhlia, kun tämä Nightmaren kaksikko iskee jälleen. Kauniit syötöt keskenään & Jebsu tarjoilee lopulta b-pisteelle yllelle, joka tekee varmasti maalin! 1-2 by yllepa Jebsu

04:52 Ja taas Nightmare iskee tällä kertaa Väiskilläkin käytetään kiekko & jälleen asialla on kukapas muukaan kuin yllepa, joka tuntuu olevan tänään oivassa vireessä! 1-3 by yllepa Väiski Jebsu

Erä loppuu! Toinenkin erä oli NM hallintaa & Brutalit eivät tunne oikein pääsevän mukaan peliin, vaan tämä vuosia jo kliigaa hallinnut joukkue puksuttaa kohti toista voittoaan!

Kolmanteen erään lähdettäessä tarvitsee Brutal Killers todellisen ryhtiliikkeen peliinsä jotta voisivat vielä taistella ottelun voitosta!

3.Erä
NM nappaa taas aloituksen ja lähtee hyökkäämään kohti BK:n aluetta, mutta tällä kertaa Brutaleiden puolustus hoitaa!

00:44 icing by Brutal Killers, liekkö pientä hätääntymistä havaittavissa, vai lienekköhän ihan vain pieni avausvirhe! ;)

03:00 NM pyrkii jäädyttämään pelin totaalisesti mikä avaa BK:lle mahdollisuuden hyökätä, mutta tähän mennessä kaikki hyökkäykset ovat jääneet Kaynaan & Väiskiin.

03:40 Jebsu olisi läpi & sinne Väiski koittaa avata, mutta Matu pääsee juuri & juuri väliin!

04:00 yllepa lähtee yksin vastahyökkäykseen, missä kiepauttelee hetken aikaan & laukoo jo toisen kerran tolppaan!

05:05 BK pyörittää Naitmaren alueella & pääsee iskemään lopulta kavennusmaalin! 2-3 by poro12, syöttäjinä stp & Matu

05:36 NM hätäilee & laittaa pitkän päätyyn, mikä tarjoaa BK:lle mahdollisuuden, mutta puolustus NM:llä pitää!

Ottelu on loppunut & Nightmare hoiti ottelun kotiin 2-3. NM hallitsi kaksi ensimmäistä erää, mutta sitten löi muurin maalineteen viimeisessä erässä, mikä tarjosi mahdollisuuden BK:lle & pääsiväthän he lopulta 1 maalin päähän!