RaversRavers 46% 46% 47%
Brutal KillersBrutal Killers 53% 53% 52%
3 ottelu Brutal Killersin ja Raversin välillä EIKU MENOKS

1.erä

00:26 0-1 poro12 ja heti erän alkuun poro pääsee vapaasti vetämään p-pisteeltä JA SIELLÄ SOI

2:32 Raversin paitsio, Zach ei osaa sääntöjä

4:00 0-2 poro12 (stp) BK:n pyöritystä raversin päädyssä ja stp pääsee syöttämään poron vapaaseen vetopaikkaan ja verkon perukoilleha se menee moken patjojen kautta

05:19 0-3 stp voivoivoi mikä moka, holden syöttää stp:n läpiajoon ja aina tekee...

Joo-o pitkälti erä mentiin BK:n hallittaessa mut kyl toi raverssiki heitti pari nättii syöttöö ja huomas kyl et jätkil o jottai pelisilmää mut pahin virhehä toi ny o heittää sakke kentäl ku ylläri et jokaikinen hyökkäys päättyy tähä kaveriin. Mutta ansaittu johto BK:lle

2.erä

02:33 1-3 Rodr (Zach, Saq) JA PIENTÄ KAVENNUKSEN POIKASTA. Zach syöttää hyvin Rodrin vapaalle maalintekopaikalle ja siellähän se on

04:47 2-3 Saq (Ilja, Rodr) ei jumalautaaaa!!! jälleen hyvä syöttö iljalta ja siel o!

05:40 Ravers hätiköi

Raversilt aika hyvi taktinen vaihto ku säätii Holdeni pois säätämäst ja Saq tuli siihe tilal! Peli piristy huomattavasti. Nyt suurella jännityksellä 3.erään!!!!!!!!!1