Club Of HärmäClub Of Härmä 1 1 2
Elite RazorElite Razor 9 7 6
Club Of HärmäClub Of Härmä 67% 59% 58%
Elite RazorElite Razor 32% 40% 41%
Alkamaisillaan on sunnuntai alkuillan peli, jossa kohtaavat 1.Divarin joukkueet Club Of Härmä & Elite Razor. Näin tuomarin silmissä odottelisin että COH lähtee peliin pienenä ennakko suosikkina, mutta peliähän ei olla vielä edes aloitettu, jotenka menkäämme siihen!

Aloitus kokoonpanot:
Club Of Härmä: Selänne, Hayek, Halla, Epical
Elite Razor: -Beyer, tonii, Arron, Juus0

1.Erä
Ensimmäinen erä tärähtää käyntiin ja aloitus menee COH:ille.

00:10 1-0 Selänne Halla Hayek
Kauaa ei keretä pelaamaan, kun COH näyttää maalinteon taitoa & iskee heti aloituksen jälkeen paineen ER:n päätyyn & lopulta kiekon maaliin asti! Täydellinen startti COH:ilta.

01:40 COH:in maalin jälkeen paine pysynyt ER:n päädyssä & tällä hetkellä COH dominoi peliä. Vetoja satelee joka suunnalta & ER:n maalivahti & puolustajat hyppivät eteen sen minkä kerkeävät.

02:34 Elite Razor heittää pitkän & yrittää rauhoittaa peliä, mutta aloituksen jälkeen hallinta jää kuitenkin Härmälle.

03:40 2-0 Selänne Halla Hayek
Kiekko käy ensimmäistä kertaa COH:in päädyssä & sieltä Hayek laittaa nopean syötön ylöspäin, josta Halla & Selänne hoitavat hommansa tyylikkäästi ja vievät Härmän jo 2-0 johtoon!

05:41 3-0 Selänne Halla Epical
ER:n pitäessä kiekko hetken Härmän päädyssä, nappaa Epical tikkarin poissa ja sen jälkeen syöttää Hallalle, joka vapauttaa Selänteen läpiajoon!

Ensimmäinen erä on ohi & täytyy sanoa, että viihdyttävää kiekkoa nähtiin etenkin Club Of Härmän osalta, joka hallitsi peliä miten tahtoi! Saa nähdä miten Elite Razor toipuu murskaavasta ensimmäisestä erästä, vai toipuuko.?

2.Erä
Kiekko putoaa jäähän & Hayek kaapii aloitukse Härmälle.

01:28 4-0 Selänne Hayek
COH jatkaa siitä mihin ensimmäisessä jäi! Jälleen kaunis viimeistely Selänteeltä. Muutosta ensimmäiseen erään on kuitenkin tullut sen verta että ER on saanut pidettyä kiekkoa enemmän

01:56 5-0 Selänne
Ja jälleen tämä kesken kauden Hoki-Liigasta tullut hyökkääjää pääsee iskemään, tällä kertaa hituisella maalivahdin avustuksella. Peli alkaa näyttämään jo taputellulta tässä vaiheessa, mutta ei hätiköidä. Jääkiekossa mikä vaan on mahdollista.

04:01 Peli on tasoittunut jonkin verran, sillä nyt Elitetkin ovat päässeet jo Härmän hyökkäysalueelle, mutta maalit uupuvat.

04:20 6-0 Halla Selänne Epical
COH painaa kiekon Razorien päätyyn, jossa Selänne sitten aikansa kikkailee & syöttää Hallalle maalin eteen, jolla on helppo työ viimeistellä! Kaunista katsottavaa on tällä hetkellä Härmän peli!

Toinen erä on saatu päätökseen & kiekollinen hallinta tasoittui huomattavasti verrattuna ensimmäiseen erään, mutta siltikin COH iski kolme maalia lisää & johtaa nyt jo 6-0, mikä on varmasti jo liikaa Razoreille.

3.Erä
Lätty putoaa viimeistä kertaa jäähän & aloituksen kaapii taas COH.

03:00 Peli on tällä hetkellä melko neppailua, sillä kumpikin joukkue tietää, että peli on ollut ohi jo aikoja sitten. Saa nähdä avaako tämä pelailu mahdollisuuden sitten yksilöille, jotka voivat näyttää taitojaan

03:42 6-1 -Beyer- Juus0 Arron
Razor käy tuikkaamassa kavennusmaalin, mikä on tällä hetkellä varmasti laiha lohtu.

04:09 7-1 Selänne Halla
Razorit eivät kauaa kerkeä kavennusmaalia juhlia, kun Selänne tulee & tekee jo kuudennen maalinsa!

04:27 7-2 -Beyer- Arron tonii
Pelailu alkaa näkyä jo maaleissakin, sillä nyt tuntuu menevän sisään jo todella helpolla! Beyer kaventaa taas numerot pienemmiksi.

Ottelu on päättynyt & kaksi ensimmäistä erää olivat todella viihdyttäviä pelillisesti! COH hallitsi peliä totaalisesti & se teki kiekon kanssa melkein mitä halusi. Ansaittu voitto siis kotijoukkueelle!