Superman 1+1=2

1. Erä

Kokoonpano Kalma:Borracho-YoNi-Ruaska-roby
Kokoonpano KaVo:Jolli-Karpov-Shefki-gjoran

01:38 0-1 Karpov(-,-) YoNin tiltatessa jo minuutin kohdalla KaVo jatkaa pelaamista. Karpov nousee kulmasta keskelle ja takatolpan kautta maaliin.

YoNin lagit jatkuvat, Shefki pääsee läpi koittaa harhauttaa hämyvedolla, maalivahti torjuu. Hetkeä myöhemmin gjoran läpi, mutta maalivahti jälleen parempi. Alivoimalla pelaava Kalma saa hyvän syöttökuvion jälkeen vetopaikan, josta Ruoska ampuu tolppaan.
05:18 0-2 gjoran(Shefki,Karpov) Perinteinen one YoNin lagaillessa maalinedessä.

Kokoonpano KaVo:Jolli-Superman-Shefki-Karpov

06:22 0-3 Shefki(Jolli,Superman) Jollilta hyvä avaus, tästä 2vs1 hyökkäys. Shefki ampuu itse ja maalivahti suorastaan hyppä pois alta.
07:59 1-3 Ruaska(roby,Borracho) Alivoimalla pelaav a Kalma saa 2vs1 hyökkäyksen, jonka roby \"keskittää\" ja Ruaska nostaa sisään.
Shefki jälleen läpi. Tällä kertaa hieman ahdistettuna laukoo, mutta maalivahti torjuu jälleen patjalla. Peli tasoittui selkeästi YoNin saatua tekniset ongelmat hoidettua ja siirtyessä pelaamaan. Kalma saakin muutaman paikan, mutta maaleja ei synny. Myös KaVon tuhlatessa maalipaikat mennään vikaan erään 1-3 lukemissa KaVon hyväksi.

Hallinta Kalma:39%
Hallinta Kavo:60%
Torjunnat Kalma:5
Torjunnat Kavo:2

3. Erä

16:12 2-3 YoNi(roby,Ruaska) Robyn hyvä syöttö keskelle YoNille joka ampuu suoraa syötöstä Jollia(?) jalkaan ja siitä onnen saattelemana maalin perukoille.
16:57 3-3 Ruaska(roby) Yleisö repeää robyn ampuessa päin Ruaskaa, jolla on poikittainen maila päällä ja hän vahingossa tai tahalteen ohjaa kiekon maaliin ja pelin on 3-3!
Näissä lukemissa jatkoajalle.

Hallinta Kalma:47%
Hallinta Kavo:52%
Torjunnat Kalma:2

1. Jatkoerä

Karpovilla monta hyvää paikkaa, mutta ei näytä kelpaavan ja maalia ei synny.
03:44 3-4 Superman(Karpov,Shefki) Hieno kuvio ja Supermanin suoraan syötöstä veto uppoa alakulmaan.

Ottelun käännekohta oli YoNin alkaessa pelaamaan ja Kalma alkoi tekemään nousua. He olisivat minun mielestä ansainneet voiton, mutta KaVo teki kuitenkin viimeisen maalin.