11:56 Jasonite (Stepi)

maaliton

--

Otteluraportti:

Molemmat joukkueet suvaitsivat saapua jouko-areenalle kello 23:30 ihmisten aikaa.
Ottelu päästiin aloittamaan pienen odottelun ja ongelmien jälkeen, katsojat odottivat malttamattomina yön mittelöä.

Ottelu alkoi Zambolaation hienoisella hallinnalla joka muuttui ajan mittaa päästä päähän menoksi ja siniviivalla kiekkojen menettämiseksi.
Puolessa välissä erää tilanne oli vielä melko varmisteleva molemmilta joukkueilta ja kunnon tekopaikkoihin ei päästy.
Neljän minuutin kohdalla Madonna46 pääsi hyvään vetopaikkaan, mutta Zambolaation maalivahti poimi vedon kuin marjan.
Suurempia paikkoja tai kuvioita ei ensimmäisessä erässä nähty, muutama kaukoveto Zambolaatiolta ja melko hyvä tilanne erän ensimmäisillä sekunneilla Haballa.

Ensimmäisen erätauon tapahtumia:
"Tää miska on aika reilu jätkä"

Toiseen erään lähdettiin taas hieman varovaisesti. Jälleen erän alusta Ajax joutuu pienehköihin ongelmiin Zambolaation hyökkäyksen kanssa, mutta vedot sumppuihin ei tällä kertaa tehoa, myöskin Ajaxilla on puolittaisia paikkoja jotka eivät kuitenkaan yllätä Zambolaation hyvin pelannutta veskaa.
Erän lopulla ajassa 11:56 ajax siirtyy johtoon kun Stepi syöttää reunan kautta maalin eteen josta Jasoniten on helppo siirtää kiekko puolityhjään maaliin

Toisen erätauon tapahtumia:
"mani maaleja"

Kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla Madonnalla on jälleen paikka laittaa kiekko maalin perukoille, mutta tällä kertaa veto suuntautuu hieman ohi maalin.
Erä alkanut hienoisessa Ajaxin hallinnassa.
Kolmen minuutin kohdalla kiekko pysynyt suurimmaksi osaksi Zambolaation päädyssä ottamatta huomioon yhtä hyökkäystä.
Ajassa 16:35 Ajax sulkee ja ottaa vahdin ulos. Viides kenttäpelaaja päättää saapua hieman aloituksen jälkeen. Cassidyllä hyvä paikka maalin edestä, mutta survoo kiekon aavistuksen ohi tyhjästä. Ajax yrittää sulkea, mutta Turo huitaisee vahtia ja kiekko viedään keskialueelle.
Zambolaatio voittaa aloituksen ja vetää pitkän. Jasonite tippuu ja Gempa nukkuu. Ajax pääsee melkein tasoittamaan, mutta Zambolaation veska on jälleen Ajaxin poikia parempi. Gempa herää ja ottelu jatkuu tasakentällisin. Ajax tuo kiekon alueelle, mutta maalivahti koppaa jälleen kiekon
ja Turo käy tuikkaamassa vahtia mailallaan, kiekko viedään keskialueelle aikaa jää kuutisen sekuntia.
Ottelu päättyy Zambolaation 1-0 voittoon.

m(IS)kan tähdet

*** Stepi
** Spike
* miska

- Kamppailua kahden mainion pelinrakentajan Gempan ja D.Beckhamin välillä ei nähty vaan molemmat olivat melko pimennossa koko ottelun ajan.