Jalattomat PuukädetJalattomat Puukädet - Smokin Trees & Strokin 3sSmokin Trees & Strokin 3s 4-2

Smokin Trees & Strokin 3sSmokin Trees & Strokin 3s 40% 52% 54%

5:01 1-0 pöynäke taistelee siniviivalta puolittaiseen läpiajoon ja MAAAAALI!!! JaPu yllättäen johtoon!

6:00 Ensimmäinen erä päättyy ja kaikkien yllätykseksi Jalattomat hallitsi peliä, maalin lisäksikin japulla oli yksi hyvä paikka, kun pöynäke pääsi yksin läpi, mutta tilanne päättyi JaPumaisesti moken syliin. Eka erä japulle tuomariäänin 10-9.

torjunnat: japu: 1 smoke: 3
possession: japu: 59% smoke: 40%

6:13 Liskis runnoo Smokingin moken uuteen uskoon.
7:15 hyvä paikka Smokingilla, mutta iltapulu ryssii, jonka jälkeen sikailee vielä ja moke joutuu katkasemaan pelin.
11:02 2-0 pöynäke (Liskis,sexbomb) pöynäke nousee röyhkeästi maalin takaa maalin eteen ja pistää ranteella takakulmaan.
11:08 3-0 pöynäke Ilmeisesti suoraan aloituksesta läpi ja tööt.

12:00 Toinen erä päättyy, tasasta vääntöä, molemmilla paikkansa. Tuomariäänet 10-9 JaPulle.

torjunnat: japu: 3 smoke: 2
possession: japu: 46% smoke:52 %

13:30 Smoking painostaa heti erän alusta lähtien kovasti, mutta ei maalia toistaiseksi.
14:25 3-1 iltapulu Ryösti kiken tikalta ja tööt.
15:27 4-1 pöynäke (Liskis) perusmaali pakin jalkojen kautta maaliin ja kukas muukaan kuin pöynäke!
16:12 4-2 iltapulu Oma ripari sisään.
17:22 Smokin painostaa ja sulkee.

torjunnat: japu: 11 smoke: 5
possession: japu: 45% smoke:54 %

Tähdet: *** Pöynäke