Frankfurt LionsFrankfurt Lions 6 2 1
Last PeriodLast Period 61% 48% 54%
Frankfurt LionsFrankfurt Lions 39% 51% 45%
1.Period

5:17 *** 1-0 By Daegon (1+0) Antsu (0+1) pakis (0+1) - Antsun komeasta avauksesta Daegon pyssyttää takakulmaan pisteeltä.
5:59 *** 2-0 By Antsu (1+1) Riski (0+1) - Kuljetus runnomalla kulmalta sisää. Tahtomaali.

Erä oli Last periodin selkeää hallintaa. Pari hyvää tekopaikkaa sai LP järjestettyä. Leijonien herättävä toiseen erään.

2.period

0:51 *** 2-1 By olli (1+0) makze (0+1) Arska (0+1) - Ja FL on mukana pelissä.
1:41 *** 2-2 By Olli (2+0)
2:27 Olli pelaa upeasti paikan makzelle, mistä makze pommittaa veskan räpylään. Arska ottaa violentit heti perään.
4:40 Riski laukoo kulmasta etukulmaa kohti. Maalivahti kuitenkin juuri ja juuri nappaa kiekon.
5:42 Makze tarjoilee arskalle vapaan tontin, mutta ei uppoa.

FL:än palopuhe erätauolla toimi ja joukkue saikin heti luotua vaarallisia maalipaikkoja ja pari byyriäkin.

3.period

1:05 2-3 By Olli (3+0) makze (0+2) - Makze karvaa kiekon pois ja syöttää kärkkyvälle ollille, joka viimeistelee kylmän viileästi takakulmaan.
2:38 3-3 By Antsu (2+1) - Antsu lukee peliä, pääsee pointille ja siitä takakulmaan. TÖÖT.
4:31 4-3 by Riski (1+1) Daegon (1+1) pakis (0+2) - Daegon heittää lätyn takakulmalle mistä Riski kuljettaa kiekon reppuun.
5-3 by Daegon (2+1) antsu (2+2) Riski (1+2) - Arskalla lagiongelma ja lopussa 5-3 sinetti LP:n ylivoimalla.

*** Antsu - Sijoittui oikeisiin paikkoihin, pelasi alaspäin vakuuttavasti. Syötteli ja loi maalipaikkoja. Käytti myös omat vetopaikat hyvin hyväksi.
** Olli - Syötteli omille lapaan ahtaissakin paikoissa. Kruunas pelin vielä iskemällä 3 komeaa häkkiä.
* Daegon - Oli vaarallinen hyökkäyspäässä. Syötti komeasti 4-3 maaliksi jääneen voittomaalin. Iski lopussa vielä viimeisen naulan arkkuun.