Double ItDouble It 1 2 1
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 2 2 2
Double ItDouble It 64% 62% 55%
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 35% 37% 44%
Iltaa kiekkokansa, alkamassa on Kiekkoliigan keskikastin ottelu, jossa kohtaavat Double It ja Metallurg Magnitogorsk

Aloituskokoonpanot:
Double It: Bastu, nipah, teukkah, Tin
Metallurg Magnitogorsk: Kaasu, Kap, Samsonov, Zudorimo

1.Erä
Kiekko tippuu jäähän ja itse ainakin odotan että tulemme näkemään laadukasta kiekkoa!

03:00 Peli on alkanut tasaisissa merkeissä ja kummallekki joukkueelle on suotunut muutama paikka. Kiekko on ehkä hivenen MM:llä enemmän.

Ensimmäisessä erässä ei osuamia nähdä, sillä molemmat joukkueet puolustivat kurinalaisesti! Loppuerä oli aikalailla Doublen hallintaa.

2.Erä
03:29 1-0 by Tin (Bastu, teukkah) Doublet pyörittävät peliä alkuerän ja lopulta Tin pääsee kuljettamaan maalin vierestä kiekon maaliviivaan pitkin sisään!

Toinen erä on saatu päätökseen! Doublet ottivat pelin haltuun tässä erässä ja MM sai vain muutaman harvan paikan, jotka nekin kilpistyivät maalivahtiin. Doublella sen sijaan oli muutama paikka lisätä johtoaan, mutta tällä kertaa ei menny!

3.Erä
Viimeiseen erään lähdetään kutkuttavassa 1-0 tilanteessa. Pystyykö MM nousemaan, no sen näyttävät nämä tulevat 6 minuuttia.

02:04 2-0 by Tin (teukkah) MM pyörittää erän alussa vimmalla, mutta maalipaikkoja ei avaudu. Sen jälkee Double lähtee vasta hyökkäykseen, josta Tin pääsee niittamaan lätyn reppuun!

02:40 Heti maalin jälkeen Doublelle tulee kuin varkain taas hyvä maalipaikka!

03:34 2-1 by Kaasu (Zudorimo, Kap) Vihdoinkin MM pääsee maalintekopaikalle ja Kaasu pääsee tekemään Zudorimon syötöstä tyhjiin! Toivottavasti MM kiri riittää!

05:10 3-1 by teukkah (Tin) Double herää MM:n kavennusosummasta ja iskee itsensä taas 2 maalinjohtoon!

Ottelu päättyy ja Double It nappaa itselleensä pelistä pisteet lukemin 3-1! Peli oli aikalailla Double It:in hallintaa, eikä MM:lle tahtonut avautua paikkoja!
Tuomari: Peltonen
Lisätty: 07.03.2012 23:12