Fc MalPo - Hc Humba 1-5 (0-1,1-1,0-3)

1. erä:
0-1 Starchild (1+0) Karppa (0+1) jooda (0+1)

Peli alkaa tasaisella väännöllä, mutta humbat saa paremmat paikat.
Karppa on läpi mutta vetää päin maalivahtia. Seuraavasta tilanteesta Stacrhild iskeemaalin karpan esityöstä.
Humballa oli mahdollisuus mennä enemmänkin johtoon, mutta Starchildilta lähtee onetimerissa rannekuti.

2. erä:
1-1 Wertti (1+0) Djbobo (0+1)
1-2 Karppa (1+1) jooda (0+2) Hentui (0+1)

Toinenkin erä alkaa keskialueen tasaisella väännöllä, kunnes bobo tekee jotain ennenkuulumatonta: hän syöttää! Wertti tuikkaa maalinedestä 1-1.
Karppa pelataan laidasta puoliksi läpi, mutta hän jäätyy jälleen, tuloksena veto päin maalivahtia.
Minuutti tämän jälkeen Karpalla uusi paikka jonka hän taas tuhlaa. Mitä tää karppa tuol muka ees tekee?
Pian tämän jälkeen Karppa on jälleen laidasta läpi, tällä kertaa hän sivaltaa kutinsa tarkasti alanurkkaan.

3. erä:
1-3 nann0r (1+0) Starchild (1+1) Hentui (0+2)
1-4 Starchild (2+1) nann0r (1+1) jooda (0+3)
1-5 nann0r (2+1) Starchild (2+2)

Heti erän alussa Humba saa 2vs1 hyökkäyksen jonka nann0r päättää tarkasti alanurkkaan.
Kauniin yhdistelmän päätteeksi Starchild iskee malpon kanveesiin ja pelin tilanteeksi 1-4.
Erän lopussa humba saa 2vs0 hyökkäyksen josta nanne itsekkäästi laukoo maalin.

*** jooda - Varmaa pakitusta ja jakoi maalinjohtaneita passeja.