17:07 5-2 Datsjuk
17:18 5-3 Doran (-late-, Datsjuk)

Team Viru Valge: 4 / 53%
VMTL: 2 / 46%

Ensimmäisessä erässä mentiin päästä toiseen ja pitkiä (someavauksia) vedellen, Viru Valgen tehdessä pari maalia. VMTL hallinnassa mentiin, prosentein 43 - 56. Torjuntoja kertyi Viru Valgen maalivahdille 3, vastustaja VMTL:n mokelle 2.

Toisessa erässä tahti muuttui, ja kiekko alkoi pyörimään enemmän VMTL:n päässä, ja toisen erän kolmannella minuutilla Etoile iski maalin, ja syöttäjiksi merkittiin stravis ja Koikkis2. Hallintaprosenttikin kääntyi Valgen puolelle, lukemat olivat 52% - 47% ja Valgen mokelle torjuntoja kertyi huimat nolla, virkaveli toisessa päässä otti taasen 7 koppia.

Valge jatkaa vauhdikkaasti kolmannessa erässä siitä mihin toisessa erässä jäi: 26 sekuntia pelattu ja kiekko on VMTL:n moken selän takana. Maalinteosta vastaa PWNAGEr ja syöttäjiksi merkattiin T.Salama ja Enckes. Reilu puoli minuuttia kuluu, ja VMTL kaventaa. Sitten on taaskin Valgen vuoro tehdä maali, jonka jälkeen VMTL tekee kaksi maalia, mutta ne eivät riitä vaan Viru Valge vie pisteet kotiin. Viru Valge hallitsi viimeistäkin erää hallintaprosenttien näyttäessä lukemia 53% - 46%