1:13 PWNAGEr (stravis)

8:12 Etoile (stravis, PWNAGEr)
9:42 stravis

17:27 Etoile (stravis)

Ensimmäinen erä oli tasainen, myös tilastojen valossa: kummankin hallintaprosentti näytti 50 ja torjuntoja kummallekkin mokelle kertyi kolme. PWNAGEr pyörytti maalin ottelun alussa stravisin kanssa, ja loppu sitten surffailtiinkin päädystä päätyyn.

Toiseen erään lähdettiinkin uudella ilmeellä, ja painostus siirtyi keltapaitaisen kotijoukkueen (7RM) päätyyn, ja stravis aloitti oman shownsa luomalla lukuisia ja vaarallisia maalipaikkoja, sekä syöttämällä erän toisella minuutilla Etoilen maalin, johon merkattiin toiseksi syöttäjäksi PWNAGEr. Puolitoista minuuttia ehti kulua, ja taas kiekko on Röyhkeiden miesten maalivahdin seläntakana, ja kukapa muukaan sen maalin on tehnyt kuin stravis. Röyhkeiden miesten maalivahdille kertyi torjuntoja kolme, Viru Valgen maalivahdille 4. Hallinta prosentit menivät Viru Valgelle 47% - 52%

Kolmannessa erässä Viru Valge jatkoi siitä mihin toisessa erässä jäi, tosin maalit jäivät vähemmälle. Pyöritys pyöritystä ja vaarallisia maalipaikkoja, ja ottelun viimeisellä minuutilla Etoile latoi loppunumerot 0-4 pistehai straviksen syötöstä. Röyhkeiden miesten mokelle 4 torjuntaa, vastustaja Valgen mokelle nollapeli ja 4 torjuntaa viimeisessä erässä. Hallintaprosentit pysyivät samoina kuin toisessakin erässä, 47% - 52%