NutC 0+0=0 -4
pati 0+0=0 -3
sera 0+0=0 -1
tikru2 0+0=0 -3

0.41 Kaasu nappaa kiekon maalin edestä ja laukoo sen Nemesiksen maalivahdin ohi, Samsonov toimii syöttäjänä! Tilanne 1-0.
3.42 Kaasu pääsee ampumaan läheltä maalia, mutta Lehtonen saa mailansa väliin, ja pitää näin tilanteen 1-0 vielä.
4:48 Kaasu ajaa maalille röyhkeästi kulmasta, mutta maalivahti torjuu!
5:05 Samsonov tykittää tilanteen jo 2-0! Syöttäjänä maalissa toimii Kaasu

Summeri pärähtää erän päättymisen merkiksi. Ensimmäinen erä oli hienokseltaan Magnitogorskin hallintaa, ja vaarallisimmat tilanteet olivatkin Nemesiksen maalilla. Kaasu vaikutti olevan hyvällä pelipäällä näin tiistai iltana. Saa nähdä mitä toinen erä tuleman pitää.

?:?? 3-0 Samsonov nakkaa kiekon maalille, Kaasu tuikkaa sen ilmasta sisään. Maali merkitään kuitenkin Samsonovin nimiin, syötöt Zudorimolle ja Kapille
3:20 Nemesis tekee muutaman vaihdoksen: Patrick ja tikru2 vaihtoon - Jusa_66 ja Sera laatikkoon
4:07 Identtinen maali 3-0 maalista, maali siis Samsonoville, syöttäjinä tällä kertaa toimii Kap ja Kaasu.

Toinen erä päättyi Magnitogorskin 4-0 johtoon. Peli on pyörinyt aikalailla Nemesiksen päässä, ja tänä iltana Samsonov-Kaasu akseli höystettynä hyvällä alakerralla Kap-Zudorimo tuntuu olevan pysäyttämätön nelikko. Punakone siis jyllää kentällä. Nouseeko Nemesis ahdingosta, vai ottaako Magnitogorsk pisteet kotiin?

0.19 Zudorimo näyttää hyvää laukaustaan yleisölle, mutta maalivahti torjuu!
2:37 Lehtonen avaa Jusalle ylös, mutta kiekko lipuu juuri ja juuri lavan ohi!
3:14 Lehtonen lähtee nousuun viivasta, tulee, tulee ja tulee, ajautuu maalin taakse, puskee maalin eteen, mutta tila loppuu kesken!
5:09 Samsonov kuljettaa kiekkoa, maalivahti on jo jäissä, mutta kiekko ei tahdo mennä maaliin! Tilanne pysyy 4-0.

TÖÖÖT! Summeri törähtää ottelun päättymiseksi ja peli päättyy Magnitogorskin voittoon! Sitten illan päätteeksi vielä kolme tähteä:

*** Samsonov, loistavaa peliä, kolme maalia tilillä ja yksi syöttöpistekin sinne napsahti.

** Kaasu, kahden ensimmäisen erän ehdoton valopilkku, oikeastaan kaikessa mukana ja myös 1+2 tehot kertovat hyvästä pelistä.

* Kap, hyvää määrätietoista puolustusta, ja järkevää peliä viivassa, kirjasi myös kaksi syöttöpistettä tilillensä.