Skill 1+1=2 +1
stem 0+2=2 +1
stp 1+0=1 +1

Keskiviikko-ilta, mikäs olisi parempi tapa viettää tätä sateen kruunaamaa iltaa kun tuomaroida Kiekkoliigan välieriä!

Alkamassa on siis Evolution Uvex - Hollow, sarjasta odotetaan tasaista. Joukkueiden keskenäiset kohtaamiset menivät 3-3 ja jälkimmäisen pelin voitti Uvex 5-6. Etunimikaimani Tikkanen päätti heittää kommenttia pelin alkuun:"Kuhan nyt ei pitkää taukoa ois ni ei kerkee jäähtymään." Lähdetäänpäs seuraamaan peliä:

1.erä:

00:00 - stem voittaa aloituksen.
00:33 - Tikkasella vetopaikka, päin mokkea.
01:12 - Tikkasen veivit päättyvät menetykseen
01:21 - Hollowilla hyvä paikka, mutta maalivahti koppaa.
01:32 - stp pääsee laukomaan, mutta Uvex selviää.
02:36 - stem tykittää siniviivalta hyvän kudin, mutta tuuria ei ole mukana.
02:55 - Hollowille avautuu kaksi todella hyvää maalintekopaikkaa, tolpat kolisevat ja stem lagaa.
04:10 - stem palaa kentälle ja peli jatkuu.
04:45 - Tikkanen tykittää, mutta nevertg.
05:53 - Hollowi saa aikaiseksi pientä painetta mutta ei sen kummempaan.

Saves: 5-3 Poss: 46-53

Tasaista vääntöä ja tasaista lagia, mutta jatkakaamme. Doyle:"Tikkasen veto, ei maalia -> Sape capslock-raiskaus -> Doyle capslock-raiskaus."

2.erä:

00:00 - Skill voittaa aloituksen.
00:18 1-0 by brandy (1+0) Tikkanen (0+1) - Tikkanen ottaa riiston ja passaa brandylle joka pääsee lyömään kiekon tyhjiin.
01:27 - .jorma. katkaisee Hollowin avauksen.
02:26 - Uvexilla hyvä tilanne, mutta Hollowin mokke kaappaa kiekon.
02:54 - Hollow pyörittänyt peliä Uvexin päädyssä jo pidemmän tovin.
03:45 - Huiman hyvä avaus Tikkaselle laitaan, Uvexille avautuu tämän jälkeen hyvä paikka mutta brandyn veto pysähtyy sivuverkkoon.
04:30 - Uvex pyörittää peliä Hollowin päädyssä.
05:45 - Tikkanen karvaa kiekon ja syöttää brandylle jonka kuti viuhuu ohi takakulmasta.

Saves: 2-2 Poss: 54-45

Tasaista vääntöä, koko erä mentiin päädystä päätyyn. Lukemat ovat siis 1-0, jatkakaamme viimoiseen erään.

3.erä:

00:00 - stp voittaa aloituksen.
00:38 - Huiman harhasyöttö suoraan stp:n lapaan ja sen jälkeen stem pääsee yrittämään vanhanaikaista.
00:59 1-1 by stp (1+0) stem (0+1) Skill (0+1) - Harhasyötön jälkeinen paine ja stp:n kuti uppoaa nätisti takakulmaan.
02:27 - Hollow pyörittää peliä Uvexin päädyssä.
02:41 - Huimalle aukeaa vetopaikka, mutta kuti ei lähde ja Hollowin puolustus selviää.
03:00 - Tikkanen kynäilee nätisti ja tarjoilee .jorma.:lle taakse, mutta Hollowin puolustus blockaa vedon.
03:44 - brandy heittää kiekkoa maalille, mutta Tikkanen ei saa lapaa väliin.
04:22 - stp taklaa .jorma.:ltä kiekon ja Hollow saa hyvän paineen, mutta paine loppuun kun stp vierailee maalivahdin alueella.
04:43 - *** icing by Evolution Uvex
05:20 - Uvex saa erän loppuun hyvän paineen.
05:54 - Hollow saa vielä rakenneltua hyökkäystä mutta maalia ei synny.

Hollow rupesi painamaan tosissaan päälle, mutta Uvex kesti. Jatkoaika siis edessä, toivottavasti ratkaisu ei veny kovin pitkälle! Tikkanen:"On se vaan, on se vaan pojat, on se jännää. Playoff-partaa kasvatettu jo viikko."

1.jatkoerä:

00:30 - Uvex pyörittää peliä Hollowin päädyssä.
01:01 - brandyn viuhuva kuti takakulmasta hiukan ohi.
01:23 - Hollowin puolustus pysyy tiiviinä ja Uvexille ei avaudu ainakaan vielä kovin hyviä maalintekopaikkoja.
02:00 - Hollow saa ensimmäisen kunnon hyökkäyksen jatkoajalla.
02:53 - Huiman veto, josta Tikkanen ottaa violentit!
03:12 1-2 by Skill (1+1) Fan (0+1) stem (0+2) - Kiekko toimitettiin maalille ja se meni .jorma.:n mailan kautta verkon perukoille, näin ollen Hollow on voittanut game 1:n.

*** Skill - Voittomaali
** Hollowin puolustus - toimi erittäin hyvin varsinkin jatkoajalla, Uvexille ei auennut mahtipaikkoja.
* Tikkanen - Hyvää hyökkäyspeliä ja piti Uvexin peliä elossa.

Näin on sarja avattu vierasvoitolla, toivotaan tiukkaa ja jännittävää sarjaa. Lehtonen kiittää jälleen.
Tuomari: Lehtonen
Lisätty: 19.10.2011 22:07