AdoniksetAdonikset - Old & NotoriousOld & Notorious 1-1

mumm 0+1=1 ±0
random2 1+0=1 ±0
Schizo 0+0=0 ±0
Superfly 0+1=1 ±0

Ottelua edeltäneen tulosveikkauksen suorittivat viralliset valvojat Buste ja juz:
0-3
2-2

1. ERÄ

- Ei maaleja -

Adonikset saves: 0 poss: 49%
Old & Notorious saves: 4 poss: 50%

Tasainen erä, jossa molemmilla 1-2 kohtalaista paikkaa. Joukkueiden puolustus tai viimeistään maalivahdit koppasivat yritykset suht helposti.

***

2. ERÄ

Adonikset saves: 3 poss: 46%
Old & Notorious saves: 1 poss: 53%

Keskivaiheille saakka Adonikset hallitsi peliä suht vahvastikin, mutta yhtäkkiä edge vaihtui lähes totaalisesti O&N:lle eikä kotijoukkue saanut avauspeliäänkään kunnolla kondikseen. Etunenässä random, mutta muutkin pääsivät kokeilemaan adovahdin kestävyyttä - kuitenkin turhaan.

***

3. ERÄ

00:27 1-0 esapetter (Antho, Greippi) Antholta kääntö b-pisteen reunoilta taakse esapetterille, joka napautti b-pisteen takakaaren tuntumasta kiekon ristikulmaan.
01:40 1-1 random (mumm, Superfly) B-pisteiden välistä tulinen lyöntilaukaus ohi hitaahkon adoveskarin.

Adonikset saves: 3 poss: 47%
Old & Notorious saves: 2 poss: 52%

Mitä pitemmälle erä eteni, sen vahvemmin se oli Noppien hyppysissä. Parhaimmiksi paikoiksi jäivät mummon loistavasta avauksesta ja randomin jatkosta käynnistynyt hyökkäys, jossa veskari kuitenkin koppasi Superflyn kudin. Puolisen minuuttia tämän perään mumm pääsi lähietäisyydelle noustuaan kulmasta, mutta tolppalaukauksesta ja ripariyrityksistä huolimatta tulostaululla pysyivät edelleen lukemat 1-1. Adoniksillakin oli kyllä omat paikkansa, joista paras oli erän keskivaiheilla kuin sattumalta käynnistynyt Greippin ja esapetterin 2vs1-hyökkäys, jossa maalivahti venytti suojansa kiekon tielle.

Summa summarum: Tasainen kiekko-ottelu päättyi ansaittuihin lukemiin. Yhden maalin voittokaan ei olisi ollut huutava vääryys kummallekaan, mutta tällä kertaa pisteet jakoon maalein 1-1.
Tuomari: Bebop
Lisätty: 02.10.2011 23:52