HollowHollow - SinappikoneSinappikone 2-4

Hän 1+2=3 +2
jamsu 2+1=3 +2
Septic 0+1=1 +1
Teisa 0+0=0 +1

Vastakkain runkosarjaotteluun hyppäävät kaukaloon kauden komeetta, liigaa johtava Hollow ja kovin odotuksin kauteen lähtenyt, kovasti viimeisistä pudotuspelipaikoista taisteleva Sinappikone. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi tiukan taistelun jälkeen Hollowin 3-2 vierasvoittoon ja joukkue lähtee tähänkin kamppailuun ennakkosuosikkina.

Teisa istuu penkillä.

0.18 Stem lyö maalille, jossa stp on tyhjissä, mutta kiekko menee lavan yli
0.42 Stp laukoo, kiekko pomppii puolustajasta sinappimoken patjoihin.
2.12 Jamsu on täysin vapaana b-pisteen kaarella, mutta timothy päättää laukoa itse, suoraan päin puolustajaa.
2.46 0-1 Jamsu (Timothy,Septic) Jamsu laukoo päin puolustajaa, seuraa oman riparinsa ja laukoo etunurkasta ottelun avausmaalin.
3.46 Skill laukoo pienestä kulmasta etutolppaan.
5.08 Sinapeille paha kiekonmenetys, 2vs1 tilanne päättyy Stemin kovaan laukaukseen ja veskan torjuntaan.
5.52 0-2 Cobbapop (Jamsu) Coppis karvaa kiekon pois Skilliltä, käyttää kiekkoa Jamsulla ja laukoo keskeltä tarkasti takakulmaan tuplaten sinappi-johdon.

torjunnat 0-5 hallinta 45-54

Hollow aloitti ottelun terävämmin, mutta erän vanhettua Sinappikone sai ottelun hallintaansa tehden avausmaalin. Tämän jälkeen Hollow sai pientä painetta, mutta Sinapit iskivät tärkeän pukukoppimaalin juuri ennen erän päätöstä. Huomattavaa oli, että valtaosa molempien laukauksista pysähtyi vastustajan tiiviiseen puolustukseen. Maalivahtien torjunnat eivät kylläkään kuvasta koko totuutta erästä.

Teisa jatkaa penkillä.

7.21 Jamsu heittää Coppikselle tyhjiin, mutta coppis ei aivan yletä kiekkoon.
8.32 Sinapeille 3vs1 hyökkäys, joka kuitenkin pelataan vähän hölmösti, Septic laukoo päin puolustajaa.
9.07 Fan laukoo viivasta maskin takaa, mokke kuitenkin torjuu.
10.28 stem laukoo b-pisteen takaa, mutta ohi takakulmasta.
10.57 1-2 Skill (-) kiekko jää sinappi-maalin eteen ja taitaa joku puolustajista sohia kiekon epäonnekseen omaan maaliin, hyvin sekava ja onnenkantamoinen maali.
10.57 Teisa hyppää kentälle Septicin tilalle.
11.45 Stp käy myllyttämässä veskaa pitkän Hollow-painostuksen päätteeksi.

torjunnat 2-3 hallinta 48-51

Tasainen erä, jossa molemmat peittivät jälleen lukuisan määrän vastustajan vetoja, hyvin harva veto edelleenkään tulee maalille asti. Hollow sai tärkeän kavennuksen onnettaren avustuksella, kaikki on vielä auki viimeisessä erässä.

Septic jatkaa penkillä.

13.58 2-2 Stem (-) Teisa epäonnistuu avauksessaan ja Stem pääsee täysin vapaasti purhehtimaan maalille ja jekuttaa veskan kuljettamalla etukulmasta sisään.
14.46 2-3 Timothy (Cobbapop) Coppis ottaa irtokiekon laidasta, purjehtii keskelle, syöttää Timothylle joka lataa varmasti kiekon maaliin.
16.00 Stem laukoo hyvän maskin takaa, mutta veska on oikeassa kohdassa torjuen kiekon kulmaan.
17.15 Cobbapop ja Jamsu ovat päästä oneen omalta puolustussiniseltä, mutta epäonnekseen Jamsu ei saa kiekkoa mukaansa.
17.27 Fan laukoo viivasta, veska torjuu.
17.56 2-4 Jamsu (Timothy) Jamsu pääsee purjehtimaan täysin yksin maalille Hollowin jo hieman lopetettua pelaamisen.

torjunnat 0-2 hallinta 54-45

Tasainen ottelu, jossa molemmilla oli omat hetkensä, Sinappien viimeistely oli astetta parempaa ja se ansaitsi voittonsa.

*** Cobbapop - karvasi ja riisti kiekkoja, rouhi myös puolustuspäässä, teki tärkeän maalin ja kruununa älykäs syöttö voittomaaliin