vope 3+2=5 +3

Ultimate: Kolopallo, near, sauso, Zdunov, Gaede
Getafe: anna, ettan, exal, vope

---

Ekat 2 minuuttia aika boring, palloilua molemmin puolin. Pari hassua vetoa Getafe saanut aikaan -> Tiellä joko UC:n puolustus tai tähtäys juttuja

2.30 UC:n puolustus avaa Getfsun pojille, josta syntyy hieno 3vs2 hyökkäys mutta vopella jälleen tähtäys juttuja ja ohi etukulmasta.

3:31 *** 0-1 ettan (vope, exal) Pienen pyörityksen päätteksi ettan pamauttaa takakulmaa.

5:07 *** 0-2 vope (ettan) sähellysmaali.

5:20 vaarallinen 2vs1 Getfalta ja jälleen hiuksen verran ohitse.

---

1.erä yhteenveto: ekat 3 minuuttia täysin palloittelua, pari hassua kaukaa haettua yritystä molemmilta joukkueilta. Erän vikan puoliskon Getafe otti täysin haltuunsa ja piti kiekkoa hallussaan UC:n maalin lähettyvillä.

UC vaihtaa Kolopallo Gaede.

--

1:30 near pääse vetämään b-pisteen lähettyviltä mutta Getafen vessukka on hereillä.

1:57 Zdunov pääsee jopa maalinedustalta kokeilemanan wristillä, mutta motivoitunut veska on vireessä.

2:24 *** 1-2 Gaede (Zdunov) b-pisteen lähettyviltä veto maaliin.

5:51 *** 2-2 Zdunov (near) laidalta korkee lätty maalille ja anna heittää omiin.

2.erä yhteenveto: boring. Molemmilla pari veto paikkaa, joista olisi voinut rangaista mutta ei sit.

UC vaihtaa Kolopallo near

---

0:10 riparista kiekkoo pomppii vopen eteen ja maali pn tyhjänä, mutta pomppii sen verran että vope ei saa tökättyä sisää. Getafen pyöritystä seuraavat 20 sekunttia.

1:15 Kolopallo sooloo hyökkäyksessä ja pääsee vetämään keskustasta, mutta huono veto päin mokkea.

2:40 Gaede avataan (Kolopalloko avas?) läpiajoon, mutta veska on ilmiliekeissä tänään!

2:50 getafe pääsee kokeilemaan wristillä maalinedustalta, mutta huono tuuri tällä kertaa. Pari pyörityskuvioo myös tämän jälkee getsuilta, mutta ainoota mitä sai aikaan on kaksi perättäistä violenttia! Sikat.

3:52 *** 2-3 ettan (exal, vope) exal pujottelee ja pääsee vetää b-pisteen lähettyviltä, riparista ettan puskee.

4:00 *** 2-4 vope (exal) Olikohan 2vs1, en nähnyt kuin sivu silmällä.

5:15 *** 2-5 vope (exal) en nähny

3.erä: sähellystä ja pähellystä. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, Getafe teki vaan omistansa. Tähtiä en jaksa jakaa kun kukaan ei ollut toistaan parempi tässä ottelussa. Kiitos.
Tuomari: Puerto
Lisätty: 17.09.2011 19:06