HIFKHIFK - Miesten keskenMiesten kesken 3-3

Leka 0+0=0 -1
Sephirot 0+2=2 ±0
vekara 1+1=2 +1
Ville1 0+1=1 ±0

Kello on 23:48.. istun yksin pimeässä huoneessa kun alan katsomaan jännittävää peliä ja käsken pelaajien aloittaa.. kunnes, tuo mystinen Drury katoaa paikalta ja huomataan että kone on jumiintunut kyseisellä jampalla, noh me odotamme koska pääsemme aloittamaan. Odotellessa kuultua myös sori jätkät ois vähän kiire. Noni nyt saatiin 23:53 pelin aloteltua! peliä ei paljoa ehitty pelaamaan kun elisa jo täräyttää, mutta muutama minuutti myöhemmin jipee kuittaa! ja drury kuittaa taas vähän myöhemmin, eikä taas kauaakaan kun vekara jo tasoittaa pelin 2-2, ja perään melkeimpä elisa vie mk johtoon, ja erä päättyykin.

Toinen erä alkakoon. Erästä puolet pelattu ja ensimmäinen katko, eikä mitään tapahtunu. 3.13 ja heti perään mitro iskee maalin ja tasoittaa pelin! eipä oikeestaan taas tapahtunu yhtään mitään pelin aikana. Erä loppui eikä mitään muuta mainittavaa kuin mitron maali.

Viimeinen erä alkakoot! 00:06 ensimmäinen katko. loppu peliin ei maaleja.
Tuomari: Ruusu
Lisätty: 17.08.2011 00:20