N-co page
Yksilö Strip
Zoikkeli Äffä

Yleisön mielestä peli päättyy 2-5 Afflicationin hyväksi mutta katsotaan.
Kärkiryhmältä löytyy paha kokoonpano missä on taidokkaita hyökkääjiä ja varmoja puolustajia.
Afflicationin kokoonpano taas täysin tuntematon minulle.

1.Erä

Minuutin kohdalla zoikkeli laukoo ja Afflicationin puolustaja pääsee väliin.
zoikkeli pääsee kiekon kanssa jatkamaan maalin taakse ja yrittää vanhanaikaista mutta ei onnistu.
30 sekunttia myöhemmin Kärkiryhmä laukoo taas ja nyt oli jo lähellä.
2:20 pelattu ja Afflication laukoo tolppaan.
Ensimmäine erä ohi ja ei oikeastaan mitään jännittävää tapahtunut.
Kärkiryhmä saves: 3, poss: 60%
Afflication saves: 1, poss: 39%
Kiekonhallinta selvästi kärkiryhmällä

2.Erä

Joskohan toinen erä oli vauhdikkaampi ja jopa maalirikkaampi? Itse heitän villin veikkauksen että N-co heittää upean lätyn mistä Yksilö veivaa taidokkaasti sisään. Toinen erä alkakoon!
Toisen erän alussa nappi heittää tulosveikkauksen: 3-3. Muita kommentteja ei saatukkaan, paitsi Worm 3-0.
1:03 1 - 0 Andi 1+0 yksilö 0+1 zoikkeli 0+1
Yksilö passaa ja Andi heittää suoraan maskiin josta maalivahdin kypärän kautta sisään.
Peliä pelattu 2 minuuttia ja zoikkeli koittaa jotain takarystyläyssyä mutta ei mihinkään, suoraan moken räpylään. Ajassa 3:30 Kärkiryhmän maalinedustalla kamala sählinki, moke maissa mutta ei maalia. 5 minuuttia pelattu ja tyhjä maali Kärkiryhmän päässä ja en kerenny nähä zippasko oma jätkä kohti maalia vai mitä tapahtui,
mutta ei maalia synny Afflicationille vieläkään.
Toinen erä oli Kärkiryhmän painostusta vaikka oli Afflicationilla muutama hassu paikka.

Kärkiryhmä saves: 0, poss: 61%
Afflication saves: 6, poss: 38%

3.Erä

Toinen erä oli taas Kärkiryhmän painostusta ja yksi maali nähtiin, olihan siellä yksilön epätoivoisia veivauksia ja veto yrityksiä mutta ei mihinkään. Jospa nyt? Heti erän alkuun komea kuvio zoikkeli, andi vai N-co en kerenny nähä ja Yksilön surkee tussari päin mokea.
00:31 2 - 0 N-co 1+0 Andi 1+1 yksilö 0+2
N-co tulitti maaliin sanottiin katsomosta, ite en nähnyt tilannetta. 1:40 pelattu ja Strip pääsee b-pisteeltä laukomaan mutta maalivahdille.
3 minuuttia pelattu ja yksilö koittaa ite taas, tulosta ei synny.
3:31 2 - 1 Strip 1+0 Bröms 0+1 page 0+1
Strip veivaa maalin takaa etukulmasta bugimaalin maalivahdin läpi. Tämmöset maalit syö miestä.
3:43 3 - 1 zoikkeli 1+1 yksilö 0+3 N-co 1+1
Joku lataa päin mokea joka sylkee ja zoikkeli laukoo vihulaisen lavasta kiekon häkkiin.
4:20 N-co ottaa roolia ja pojettele muutama ohi, laukoo kohti etukulmaa mutta harmillisesti maalivahti nopea ja sulava liikkeinen
kuin limainen särki. 5:14 pelattu kun Afflication laukoo mokelle ja rupeaa sulkemaan mutta Strip hakkas moken päätä tolppaan ja violent behavior.
Erän lopussa Yksilö heittää kerranki hienon passin mutta zoikkeli ei saanut sisään, taas oli se limanen särki edessä.
5:59 3 - 2 Strip 2+0 page 0+2 Äffä 0+1
tyly 4v1 josta Strip pääsi laukomaan etukulmasta sisään.