MJ-jörri 1+0=1
Sleepink 0+1=1
Wrss 0+1=1

1. erä:

Peli alkaa PB:n raivoisalla karvauksella PU:n ollessa enemmän tai vähemmän sekaisin. Rohkeasta kyttäämistaktiikastaan tunnettu PU yllättää kaikki heittämällä kentälle 3 hyökkääjää alusta alkaen. Jopa joukkueen kantaviin voimiin kuuluva
Forsberg kavahtaa joukkueen tapaa jättää yksinäinen puolustaja oman onnensa nojaan. PU iskee satunnaisilla vastaiskuilla, mutta todelliset paikat ovat Playboysseilla. Kiekko ei vain tunnu uppoavan Ozolinshin vartioimaan päätyyn tekemälläkään. Kolmen minuutin kohdalla PU vihdoin vaihtaa kehiin toisen puolustajan ja saavat hieman tasapainoa peliinsä. PB jatkaa paikkojen tuhlaamistaan, Bergeron sohii kiekon ohi tyhjästä maalista neljän ja puolen minuutin kohdalla. Erä oli PB:n totaalista hallintaa ja vain erittäin heikko viimeistely piti lukemat nollissa.

2. erä:

Meininki jatkuu pitkälti samanlaisena, jos ei jopa vielä enemmän PB:n hallinnassa kuin ensimmäisessä erässä. Neljän minuutin kohdalla vihdoin tapahtuu. Jörri iskee kiekon suoran hyökkäyksen päätteeksi verkon perukoille. Syöttäjinä toimivat Wrss ja EniX. Maalin jälkeen molemmat joukkueet kolauttavat tolppaa peräkkäisissä hyökkäyksissä, mutta yleisön saa repeämään EniX:n jatkotuikkaus tolpasta kimmonneeseen kiekkoon. Hän sutii mustan pelivälineen ohi maalin muutaman millin päästä maaliviivasta. PB:n erä jälleen aikamoisen selvästi, tosin PU:llakin oli muutama hyvä paikka.

3. erä:

PU aloittaa kirimisen hyvällä otteella, stlouis ja lokki juonivat paikan 2v1-tilanteesta, mutta Lawson ei onnistu viimeistelemään. PU saa maistaa kuitenkin omaa lääkettään, kun Bergeron karkaa vastaiskun päätteeksi tekemään 2-0 numerot. Erän puolessa välissä L.Lawson väläyttelee kykyjään ja iskee kiekon maaliin kierrettyään ensin PB:n maalin ja lauottuaan kerta kaikkisen hienon vedon puolustuksen ohi takanurkkaan. PU intoutuu viimeiseen loppukiriin, ottaen maalivahdin pois viimeisellä minuutilla. Kiekko saadaan vastustajan alueella ja hyvän pelin pelannut Ozo toimittaa kiekon maalille, josta Plaz sohii sen maalivahdin selän kautta maalin perukoille n. 30 sekuntia ennen loppusummeria. PU on noussut takaa ja suorastaan ryövännyt arvokkaan pisteen PB:ltä, jonka kontrollissa peli oli alusta alkaen.

*** Ozolinsh - Piti PU:ta pystyssä Playboyssin tulituksessa ja alusti tasoitusmaalin laukauksellaan.

** jörri - Teki hyvää työtä hyökkäysten tukemisessa. Joukkueen hyökkääjät saavat katsoa peiliin lopputuloksen johdosta.

* Plaz - maalivainustaan tunnettu pelaaja oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja toi joukkueelleen kahdelta pisteeltä maistuneen yhden pisteen (xD) ilman maalivahtia tehdyllä maalillaan.
Tuomari: D-fence
Lisätty: 15.10.2005 20:55