ZambolaatioZambolaatio - Veljekset MysiiniVeljekset Mysiini 2-3

Cage 3+0=3
Keskinen 0+2=2
Kiprusoff 0+0=0
Omiisi 0+2=2

Kiekon kaksi kapeamateriaalisinta joukkuetta kohtasi myöhäisillan ratoksi. Vastakkain siis lyhytsyöttöpelin nimeen vannova Mysiinipakka ja kontrakiekon kultalapset Zambolaatiosta. Peli sai kivan alun tämän kauden tulessa aloittaneen Pikun viimeistellessä helpon maalin nätin syöttökuvion päätteeksi (Keskinen, Omiisi). Z:n vastaiskupeli ei oikein ottanut sujuakseen ensimmäisessä erässä. Mysiinit sai hyvin sumputettua/kontrolloitua hyvin Z:n nopeat liikkeelle lähdöt. Lienekö syy vaisuun peliin ollut paidoissa, jotka oli lainattu Mysiineiltä. Tai ainakin päällisin puolin näytti siltä, kuin kentällä olisi ollut 8 Mysiiniä...

Toisen erän alussa Z vihdoin pääsee vastaiskuun ja Stepille avauttuu täysin avoin paikka tasoittaa ottelu. No dice, ja Mysiinien komennossa jatketaan. Erän toisella minuutilla Gempa vihdoin tekee "sen", mutta todella rumalla tavalla. Pääasia on silti, että peli on tasan ja Veljesten sumppu on purettu (pass HaBa). Zambot saavat tästä uutta intoa ja ottavat pelin kontrolliinsa. Hetken kuluttua peli kuitenkin tasaantuu ja hetken ähkimisen jälkeen Piku karvaakin kiekon vastustajan maalin takana ja pyöräyttää vanhanaikaisen. Kaveri on todella vireessä, käyttää hyväkseen paikan puolikkaatkin. Mikä on Mysiineille tärkeää tässä pelissä, koska varsinaisia paikkoja heillä ei ole juuri ollutkaan.

Kolmannen erän alkuun Pikulla on hyvä vetopaikka hyvästä kulmasta, mutta tästä paikasta maalintekijämme EI onnistu. Kohta on taas vuorossa epätavallinen maalipaikka, josta sankarimme onnistuu. Keskisen ja Omiisin passeista Piku jynssää kiekon maalivahdin sylistä verkon perukoille. Maalin jälkeen ote vaihtelee, parhaan paikan siunaantuessa pasille. Veto kuitenkin torjutaan kulmaan ja peli jatkuu. Mysiinit löytää selvästikin pelivireensä ja kuviotkin alkavat taas onnistumaan. Z vaikuttaa lyödyltä ja aseettomalta... KUNNES HaBa ja Läski pääsevät kontraamaan ja kuin salama kirkkaalta taivaalta tilanne on 2-3. Läski viimeistelee Haban syötöstä 2v0 tilanteesta varman maalin. Kohta HaBa pääsee jälleen nokikkain, mutta ei saa maalia ajauduttuaan liian lähelle kassaria. Lopussa Z ei saa maalia aikaan, ja taktisetkin vaihtoehdot ovat vähissä, koska joukkue pelaa pelinsä ilman viidettä pelaajaa.