Kohma TigersKohma Tigers - Jalattomat PuukädetJalattomat Puukädet 1-1

pöynäke 0+1=1 ±0
Tuulia 0+0=0 ±0
Veksa 1+0=1 ±0

1 Erä

0-1 by Veksa (pöynäke,Hoc) pöynäke tarjoaa Veksalle vetopaikan b-pisteen tuntumasta, Veksa ei erehdy ja kiekko löytyy Kohma Tigersin maalista.

Kohma Tigers: saves: 2, poss: 55%
Jalattomat Puukädet: saves: 4, poss: 44%

Ensimmäinen erä oli tasotonta peliä, avaukset meni kilometrikaupalla ohi ja viimeistely oli luokatonta. Huolimatonta peliä.

2 Erä

0.47 1-1 by ryhmy(Nasu,Fud) Kohma tigersin hyökkäys näyttää voimansa ja tasottaa pelin!
2.00 Fud koittaa ilmaveiviä omassa pässä mutta maalivahti torjuu.

Kohma Tigers: saves 5, poss: 50%
Jalattomat Puukädet: saves: 0, poss: 49%

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi, syötöt menivät päin Savonlinnaa. Toisen erän sankari oli puutarhuri LetQ joka hoiti useat 2vs1 tilanteet.

3 Erä

Ei tilastomerkintöjä

Kohma Tigers: saves: 6, poss: 43%
Jalattomat Puukädet: saves: 0, poss 56 %

Viimeinen erä jatkoi samaa linjaa kuin 2 edellistä erää, huolimatonta ja tasotonta. Puukädet kumminkin hallitsivat peliä.

*** LetQ oli tänään kentän ehdoton prinsessa, hoiti loistavasti lukuisat 2vs1 ja 3vs1 tilanteet.
** Käpytikka oli aktiivinen koko ottelun, jakeli hienoja passeja ja auttoi puolustusta
* pöynäke aktiitisin hyökkääjistä, karvasi ja syötteli ahkerasti.