****************************
1-0 Turo (D.Beckham, Madonna46)
2-0 D.Beckham (Turo, Shar)
2-1 Borgir (Sipuli, Nikosso)

*** 1. erässä pelattiin paljon kumpaankin päätyyn, mutta kuitenkin Ajax sai paikkansa maaliin asti. Erää väritti vielä se, kun Borgirilta loppui patterit hiirestä ja tuomari oli täysin ulapalla tilanteesta. Kuitenkin erä saatiin onnellisesti loppuun ja tilanne oli 6minuutin erän jälkeen 2-1 Ajaxille.

-maaliton-

*** FO:lla oli edelleen pieniä tekniikkaongelmia, mutta niistä päästiin. Peli oli erittäin tasaista ja kumpikin pelasi hyvin kummassakin päädyssä. Ei siitä sen enempää..

3-1 Madonna46 (D.Beckham, Cassidy)
3-2 Sipuli (Nikosso)

*** 3.erään lähdettiin tilanteessa 2-1. Tilanne oli jännittävä, koska kaikki tiesivät että FO tulee varmasti tähän erään kovin panoksin. Kuitenkin ~parin minuutin pelin jälkeen aivan Ajaxin Madonna46 iskee pelin 3-1! FO:n leirissä oli varmasti jo hiukan turhautunutta oloa, mutta he jatkoivat urheasti peliä eteenpäin, ja ~5minuutin tuntumissa Nikosso pistää vetolämyä maalille, ja Sipuli tökkäsee kauniisti kiekon sisään kauhean Ajax sumpun keskeltä! Peliaikaa ei ole enään hirveästi jäljellä, ja loppuun asti saimme nähdä FO:n pyöritystä, mutta maaliin asti kiekko ei mennyt.