3. Erä:

0:14 1-3 Wertti (Kuhta)
3:13 1-4 Wertti (Kuhta, Djbobo)
5:11 1-5 Wertti

Varsin mielenkiintoisia muutoksia kokenut GWB aloitti kauden pirteästi maaleilla mässäilen. Aina kovakuntoine FC Malpo koki pari kirvelevää tappiota kahdella ensimmäisellä kierroksella. Luvassa oli siis kova taisto kahden liigan kärkisijoista taistelevien joukkueiden välillä.
Ensimmäistä maalia ei kauaa odoteltu, jo 50 sekunnin kohdalla bobo tyyttäsi maalitorvea ensimmäisen kertaan. GWB:n vastaus nähtiin vain muutaman kymmenen sekunnini päästä kun Pulsu pääsi yllättämään Malpon veskarin. Erän loppupuoliskolla pääsi vielä viemään Malpon 2-1 johdossa erätauolle.
Toinen erä ei tarjonnut juurikaan maalipaikkoja ja tarjosi enimmäkseen huokauksia yleisössä. Erä jäikin maalittomaksi.
Kolmannessa erässä Wertti päästettiin irti ja se näkyi heti 14 sekunnin jälkeen Malpon 3-1 johtona. GWB oli kovin aseeton Malpon tiukkaa siniviivan puollustusta vastaan ja liian monesti hyökkäykset tyrehtyivät flootin ja Kuhdan lapoihin. Loppunumeroiksi Wertin hattutempun myötä saatiin 5-1 ja GWB poistui kotiluolastaan pettyneenä. Malpo ei ollut tänään yllätettävissä.

*** Wertti - Hattutemppu, kurinalaista puollustuspelaamista sekä luovaa hyökkäytyöskentelyä. Malpon sankari.
** Kuhta - Komeaa syöttöpeliä sekä kallion varmaa puollustuspelaamista.
* Kinnunen - GWB:n yritteliäin hyökkäyspäässä, paikkoja olisi ollut kenties maalin jos toiseenkin mutta Tsunaa lainatakseni: "Kinnu ei ole enää supertähti". :)
Tuomari: Supa-Mar
Lisätty: 09.10.2005 16:35