Lupaschuk 0+1=1 +2
mido 0+1=1 +2

Adot saves 5, poss 39%
Roikut savea 1, poss 60%

Ensimmäinen erä meni pitkälti Roikkulämyn hallinnassa, he pistivät nopeasti kiekkoa hyökkäyspäähän ja saivat luotua vaarallisia paikkoja, mutta Adojen Lassila kestää.

5:18 0-1 Crusher (1+0) (jugi 0+1) mido (0+1)
Erittäin hienon kuvion päätteeksi Crusher laukoo suoraan jugin syötöstä kiekon maalin nurkkaan.

Adonikset saves 2, poss 53%
Roikkulämy saves 5, poss 46%

Toinen erä oli jo huomattavasti tasaisempi. Adonikset pääsivät mukaan peliin ja loivat vaarallisia tilanteita. Erän loppupuolella Roikut kumminkin saivat hyvän pyörityksen Adonis-päätyyn ja siitä seurasi 0-1 johtomaali.

1:32 0-2 Crusher (2+0) Lupaschuk (0+1)
Lupaschuk nousee laidasta maalin kulmalle ja tarjoilee vetopaikan Crusherille, tämä laukoo tarkasti etunurkasta sisään.

Adonikset saves 0, poss 51%
Roikkulämy saves 6, poss: 48%

Viimeisen erän loppu oli todella kovaa Adoniksien rynnistystä, mutta vuorostaan Roikkulämyn Lassila venyi loistotorjuintoihin ja takasi Roikuille nollapelin