Toeni 2+1=3

3:19 1-0 Lutkus
3:44 2-0 Lutkus (Pylle)
4:38 2-1 Toeni (.jorma., huuhah)

Ottelu alkoi Kiviniemen hienoisella painostuksella, mutta kolmen minuutin kohdalla vaarattoman näköisestä hyökkäyspäänaloituksesta Lutkus otti kiekon ja pääsi vapaaseen vetopaikkaa, 1-0. Vain hetkeä myöhemmin samainen Lutkus tulee Pyllen kanssa hyökkäysalueelle. Pylle passaa, Lutkus laukoo, 2-0. Minuutti äskeisestä Kiviniemi pääsee ylivoimahyökkäykseen, kiekko Toenille laitaan, ja takakulma soi. Erätauolle Mainioiden 2-1 johdosta.

Kiviniemi: saves 2 45%
Marshma: saves 4, 54%

6:49 2-2 TepaJ
7:53 2-3 TepaJ (Juizny)

Kiviniemi rynnistää uuteen erään tuoreilla jaloilla ja se tuottaa tulosta. 2-2 tasoitus nähdään kun toista erää on ehditty pelata vajaa minuutti. Onnekkaasti Mainiot sähläävät kiekon omaan reppuun ja maalimerkintä TepaJ:lle. Minuutti edellisestä, Mainiot hukkaavat kiekon omalla alueella Juiznylle, jonka tarkkaakin tarkempi autopassi tavoittaa Tepan maalilta, ja peli on Kiviniemelle 2-3. Yhdentoista peliminuutin kohdalla Lutkus on tasoittaa pelin, mutta ylärima on esteenä heppoiselle vedolle. Tepa on painaa hattutempun erän lopussa, mutta maalivahti venyy onetimerista huippupelastukseen. Kiviniemen vahvasta hallinnasta viimeiseen erään.

Kiviniemi: saves 3, 61%
Marshma: saves 5, 38%

14:45 2-4 Toeni (Masael)
16:35 2-5 Masael (Toeni)tm

Marshallit tulevat erään hanakasti. Muutama vaarattomampi maalintekopaikka siunaantuu alussa, ei maaleja. Toeni - Masael kaksikko naksauttelee Mainioiden selkärankoja erän puolessa välissä tekemällä 2-4 osuman. Puolitoista minuuttia ennen loppua Mainiot hakevat ratkaisua ilman maalivahtia. Ei aikaakaan kun Masael nakkaa kiekon siniviivan takaa tyhjään maaliin. Kovasta viimeisen erän painostuksesta huolimatta Mainiot taipuvat Kiviniemen edessä numeroin 2-5.

Kiviniemi: saves 7, 42%
Marshma: saves 1, 57%

*** TepaJ - Käänsi ottelun Kiviniemellä toisessa erässä kahdella maalillaan
** Juizny - Pohjusti molemmat toisen erän maalit yksilösuorituksilla
* Toeni - Mies paikallaan hyökkäyspäädyssä. Tehot 2+1 kertovat Toenin pelin luonteesta.
Tuomari: Akademiks
Lisätty: 06.10.2005 22:04