Supa-Mar 0+2=2

Hobiitit - TT 1-2 (1-0, 0-1, 0-1)

Hob: khalle, Tsuna, Zizou, ASu, Cylon, Yuizy, Alfonso

TT: Rolsku, Kytis, Supa-Mar, Snob, Villan*

1. minuutti: Hobiittien painostusta, kolme hyvää paikkaa.

2. minuutti: 1-0 1:46 Tsuna (Zizou, khalle)

Vihdoin maali, useiden hyvien paikkojen jälkeen. Laiskasti pelannutta TT-puolustusta sakotetaan.

3. minuutti: Peli tasoittuu Hobiittien maalin jälkeen silminnähden. Hobbareiden vastaisku kuitenkin, mutta Tsuna ei onnistu maalinteossa.

4. minuutti: Sama tilanne jatkuu, mutta TT:n puolustus blokkaa vedon. Ei mitään erikoisempaa muutoin.

5. minuutti: ASu mokaa alimpana, mutta Kytis ei saa väännettyä itseään kulmasta maalinedustalle riittävän nopeasti, ja veto jää moken patjoihin.

6. minuutti: Kiekko liikkuu päädystä toiseen, mutta ilman konkreettisia tilanteita. Erätauolle Hobiittien 1-0 johdossa.

Stats: Hobiitit saves 2, poss 48%, TT saves 3, poss 51%

2. erä:

1. minuutti: Peli jatkuu samalla kaavalla. TT yrittää rakentaa ja Hobiitit avaa kiekon saatuaan pitkällä. Pelin ensimmäisiä katkoja ja aloitus Hobiittien päähän. Ei tilannetta.

2. minuutti: Ainoa tilanne Tsunan veto TT:n omasta hassista, mutta päin mokkea. Aloitus TT:n päätyyn, josta ei synny mitään konkreettista.

3. minuutti: Mitään mainitsemisen arvoista ei tapahdu.

4. minuutti: Alfonso pääsee vetämään Zizoun jättösyötöstä, Tsunan tehdessä maskia. Tsuna kärkkäänä hakemassa lättyjä kärjessä, mutta mitään ei oikein saada hänelle rakennetuksi.

5. minuutti: 1-1 10:24 Kytis (Rolsku, Supa-Mar)

Kytis pääsee heittämään lätyn maalin edestä, mutta ilman osoitetta. Pientä pyöritystä ja sieltä se vihdoin tulee. Kytis pääsee Rolskun ja Supa-Marin kuvion päätteeksi pistämään kiekon tyhjään maaliin.

Heti perään aloituksesta kiekko TT:n alueelle ja Yuizylla paikka, joka tyrehtyy Tsunan violenttiin. Vielä minuutin viime hetkillä Supa-Mar pääsee lataamaan, mutta osoite on moken kainalossa.

6. minuutti: TT on ottanut pientä hallintaa viime hetkinä, mutta kesken hyvän jakson
Tsuna karkaa läpi. Mokaa läpiajon ja ei saa kiekkoa maaliin jatkotilanteestakaan. 1-1 lukemissa erätauolle.

Hobiitit saves 2, poss 40% TT saves 5, poss 59%

3. erä:

1. minuutti: 1-2 12:29 Rolsku (Supa-Mar)

Kytis yrittää piristää peliä Ookke-kikalla, mutta menettää kiekon. Saa kuitenkin vaivan palkaksi hankittua aloituksen Hoviittien päätyyn. Tästä aloituksesta syntyykin TT:n johtomaali. Rolsku vetää, Kytis häiritsee maalivahtia ja peli on 2-1.

2. minuutti: Hobiitit pyrkii edelleen maalintekoon vastaiskuilla. Pieni hobiittipyöritys minuutin viime hetkillä.

3. minuutti: Vaarallisen oloinen veto kohti TT:n maalivahtia, jonka puolustaja siivoaa pitkänä pois alueelta. Hobiitit nostavat karvausta, mutta eivät tunnu pääsevän TT:n pakkien iholle.

4. minuutti: Hobiitit jatkavat puskemistaan kohti TT:n muuria, mutta ilman tulosta. Varsinkin Supa-Mar kunnostautuu hyökkäysten katkojana. Tsuna murtautuu kuitenkin laidasta keskelle, mutta huolimaton viimeistely kostautuu. Ei maalia.

5. minuutti: Snobin paniikkipurku ränniä pitkin pitkäksi. TT:ltä mielenkiintoista paikan vaihtelua. Kytis siirtyy alimmaksi ja Snob sekä Supa-Mar ovat molemmat vuorostaan kärkkynä.

6. minuutti: Hobiitit hankkivat katkon ja ottavat maalivahdin pois. Yuizy kentälle.
Supa-Mar epäonnistuu purussa, mutta Tsuna ei saa vieläkään laukausta kohti vapaata nurkkaa. Aloitus. Alfonso voittaa alotuksen eteenpäin sata-nolla, mutta vetää ohi. Tsuna kaatuu kesken pyörityksen ja viimeisetkin mahdollisuudet valuvat hukkaan.

stats: Hobiitit saves 3 poss 48%, TT saves 6, poss 51%

Saves: Hobiitit: 2+2+3= 7 TT: 3+5+6 = 14

yleisöä: 15

*** Supa-Mar - Hyvää työtä puolustuksessa ja osallistui aktiivisesti hyökkäyspeliinkin. Oli syöttämässä molempia TT:n maaleista ja sai pari paikkaa itsekin.

** Kytis - Hyökkääjäksi muovautunut mediamestari teki hyvää työtä kärjessä, vaikka vaarattoman oloinen onkin. Maali ja vahva rooli voittomaalissa tuovat hänelle kaksi tähtiä. Voi hyvän tähen, saat tähen!

* Rolsku - Voittomaali ja hyvä esityö tasoitukseen. Aika näkymätöntä, mutta silti tarpeeksi tehokasta peliä.

### Tsuna - Pelasi vapaassa roolissa kyttääjänä, mutta tuhlasi useammankin erinomaisen tilanteen. Paikat helppoon hattutemppuun, käteen jäi yksi maali ja kaatuminen viimeisillä sekunneilla, kun Hobiitit haki vielä vimmatusti tasoitusta.

Yhteenveto: TT pyrki pelaavampaan peliin, mutta parhaat paikat olivat Hobiiteilla. Hyökkäyskaarti Tsunan johdolla ei kuitenkaan saanut hyvistäkään paikoista kiekkoa maaliin ja TT pääsi "anastamaan" kaksi pistettä.
Tuomari: D-fence
Lisätty: 06.10.2005 21:55