KoHuKoHu - Pohjolan TitaanitPohjolan Titaanit 3-3

PLindgren 1+1=2 ±0
Rogen 0+1=1 ±0
vipsu 1+2=3 ±0
ygi 1+1=2 ±0

Alkamassa on jännittävä KoHun ja Pohjolan Titaanien toinen kohtaaminen. Ensimmäisen ottelun voitti KoHu 6-3, miten käy tänään?

01:17: okenuub vetää, mutta päin maalivahtia
02:01: Pohjolan Titaaneilta vaaralinen hyökkäys, mutta kiekko ei mene maaliin asti
02:22: Tenn vetää, mutta ei maaliin asti
02:34: 0-1 by ygi (1+0) vipsu (0+1) Rogen (0+1) - joko ygi tai vipsu vetää ns. b-pisteeltä ja kiekko liruu maaliin
03:30: Vaarallinen paikka KoHulta, mutta kiekko tunaroidaan siniviivan yli
04:18: okenuub ja Tenn 2vs1:ssa, mutta maalia ei synny
04:30: Kiekko kimpoilee maalivahdista, Tenn yrittää rämpätä sisään mutta maalia ei tule
04:51: Tenn saa kiekon aivan maalivahdin edessä, mutta kiekko ei syystä tai toisesta mene aivan maaliin asti
05:54: 1-1 by okenuub (1+0) Tenn (0+1) Onneton (0+1) - ansaittu tasoitus aivan erän loppuun, okenuub pääsee hienojen syöttöjen kautta liukumaan siniviivalta ja pamauttamaan kiekon häkkiin

Molempien joukkueiden maalivahdit torjuivat erässä 5 kertaa. KoHu hallitsi kiekkoa 50% ajasta ja Pohjolan Titaanit 49% ajasta. Peli on äärimmäisen tasaista, vaikka KoHu saikin rakennettua enemmän vaarallisia maalintekopaikkoja.

<b>Erä 2:</b>
00:20: Tenn vetää, ei maalia
00:29: 2-1 by Tenn (1+1) Risen (0+1) - Tenn ja RIsen ovat titaanian pakin kanssa maalin edessä, ja maalihan siitä tulee
00:49: 3-1 by Tenn (2+1) Onneton (0+2) Risen (0+2) - kavo-maali
01:20: 3-2 by vipsu (1+1) Milih (0+1) - tavallinen hyökkäys, näytti jo siltä että KoHu sai riistettyä kiekon, mutta vipsu sai viime hetkellä vedettyä kiekon maaliin asti
01:51: vipsu pahoinpitelee maalivahdin
02:04: Milih pahoinpitelee maalivahdin epäonnistuneen hyökkäyksen jälkeen
02:43: vipsu saa kiekon suoraan maalin eteen, pakki ei ehdi väliin... maalivahti riistää kiekon
04:37: Tenn syöttää okenuubille, mutta okenuub on paitsiossa *krii*
04:48: vipsu läpiajossa, mutta maaliin asti kiekko ei mene
05:01: Titaanien pakki vetää, maalivahti poissa pelistä... kiekko osuu suoraan maalivahtiin, kimpoaa siitä, ja ygi pahoinpitelee maalivahdin

KoHu:n maalivahti pelasti joukkueensa 5 kertaa ja Titaanien maalivahti 2 kertaa. Vaikka KoHu tekikin erässä maalin enemmän kuin Titaanit, hallitsivat he silti kiekkoa vain 42% ajasta (Titaanit 57%). KoHu:n ensimmäisen erän maalintekopaikat alkoivat näkyä toisessa erässä maaleina, mutta mahtaako vauhti riittää loppuun asti?

<b>Erä 3:</b>
00:15: Risen pääsee lähes ampumaan kiekon tyhjiin
00:29: Onneton hallitsee, mutta menettää kiekon nopeati
00:47: okenuub pääsee vetämään b-pisteen läheltä pienestä kulmasta, mutta maaliin asti hän ei kiekkoa saa
01:50: KoHulta vaarallinen hyökkäys, mutta viimeistely ei onnistu
03:07: KoHu saa paikan oneen, mutta okenuub yrittää itse ja ei tee maalia
04:48: Tenn pääsee vetämään, ei maalia
05:21: 3-3 by Milih (1+1) ygi (1+1) vipsu (1+2) - juuri kun KoHun voitto näytti varmalta pääsivät Titaanit vaaralliseen hyökkäykseen sekä iskivät maalin

KoHu hallitsi kiekkoa 51% ajasta sekä heidän maalivahtinsa torjui 2 kertaa. Titaanit hallitsivat kiekkoa 48% ajasta sekä heidän maalivahtinsa torjui 7 kertaa.
Tuomari: Teemu
Lisätty: 05.05.2011 21:48