Laza 0+0=0
Rolsku 0+0=0
snobsuli 1+0=1
Supa-Mar 0+1=1

Peli alkaa varsin sekavalla pelillä, kumpikaan ei saanut kunnollisia vetoja/paikkoja ensimmäiseen kahteen minuuttiin. Melkein kolme minuuttia takana ja habsin pakki antaa hyvän lätyn tt pelaajien ylitse, mutta mr.möö hukkaa kiekon. Hetken päästä Preda kuitenki onnistuu hiukan onnea mukanaan viemään habsit 1-0 johtoon. TT pyrkii heti perään kuittaamaan, mutta tolppaa pidemmälle rahkeet eivät riittäneet. Aivan erän lopussa Preda riistää kiekon TT maalin takana ja kuittaa tilanteeksi 2-0

1-0 Preda (Mutim)
2-0 Preda

Toinen erä alkaa lievällä habsin painostuksella. Hyviä tilanteita saatiin kuitenkin odottaa neljän ja puolen minuuttiin asti, jonka kohdalla nähtiin kavennus. Maalintekijäksi merkittiin Snob joka näki tyhjän maalin maalivahdin ollessa maskin huumassa, kiekko lirusi Habs pakin "puikoista" tyhjään maaliin. Habs pyrki vielä erän lopussa erittäin hyvillä kuvioilla luomaan maalia, mutta viimeistely ei ollut tehokasta.

2-1 Snob (Supa-Mar)

Erä alkaa Habs vyörytyksellä, mutta tulosta ei silti synny. TT aloittaa hetken hiillostuksen kolmen minuutin paikkeilla ilman tulosta. Habs saa perään loistavan 2vs1 vastahyökkäyksen, mutta veska vie voiton. Mutim rakentaa one timerin, mutta preda laukoo päin veskaria. TT ottaa veskarin pois, kun vähän yli minuutti on peliä jäljellä. Habs kuitenkin kestää ja ottaa pelistä kaksi pistettä.

Koko peli oli melkein Habs hallintaa, viimeistely vaatii kuitenkin hiomista.

*** Preda, paikkoja oli, mutta ratkaisi kuitenkin ottelun joukkueelleen.