Wöyli 2+1=3

Amigos: Japsu, ftaaby, Carbuncle, Benjamin, Juza, timtim, Error, karvis

FO: Sipuli, Nikosso, Mani, V.Retku

0:18 0-1 Nikosso

FO mene onnekkaalla maalilla johtoon heti pelin alussa. Tämän jälkeen rohkeasti kolmella pakilla pelaava Failed Ones pitää kiekollista kontrollia itsellään, mutta antaa jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiä Los Amigokselle. Surkea viimeistely pitää tilanteen kuitenkin FO:lle suotuisana. FO saa itsekin rakenneltua kuvioita
´Gossin maalille ja erää voikin luonnehtia parhaiten adjektiivilla vauhdikas. Aivan erän viime hetkillä Amigoksen pelaaja osuu tolppaan ja kiekko jää maaliviivalle, josta FO:n pakki siivoaa sen pitkäksi. Erän kruunaa vielä Failed Onesin AINOAN pakin miltei läpiajo toiseen päähän. Villiä menoa!

2. erä

00:55 0-2 V.Retku (Nikosso Sipuli)
3:23 0-3 Mani (V.Retku)
5:50 1-3 Carbuncle (Error karvis)

Amigos vaihtaa koko ketjun, antaen näin neljälle tuoreelle pelaajalle mahdollisuutensa. Heti erän kärkeen Error karkaa läpiajoon, muttei saa laukausta aikaan FO:n pelaajan häiritessä. Heti perään FO iskee hienolla vetopassikuviolla ja maalintekijänä puolustajan paikalta V.Retku. Molemmilla on muutamat paikat, mutta kokonaisuudessaan peli on erän puoliväliin asti erittäin sekaista. Joku viisaampi kai voisi kutsua ainakin FO:n peliä luovaksikin. Pian tämän mainitsemisen jälkeen Mani onkin varkain karkuteillä ja pistää oman riparinsa sisään. 3-0 ja Amigos saa näyttää parasta osaamistaan noustakseen tällä kertaa tappioasemasta edes tasoihin. Amigos ottaa otetta loppuerän aikana, FO:n iskiessä vastaiskuin. Aivan erän viimeisillä hetkillä ´Gos saa yllättävää apua entiseltä Failedin pelaajalta, Carbunclelta.

3. erä

4:41 1-4 Nikosso (Sipuli)
5:57 1-5 V.Retku (Mani, Nikosso)

Kolmannessa erässä Failed Ones keskittyy lähinnä passiiviseen pitkän avauksen lyömiseen ja
lopettaa karvauksen lähes kokonaan. Amigos saa otteen, muttei kykyne luomaan kunnon
tekopaikkoja. Reilu minuutti ennen loppua Nikosso lopettaa Amigoksen pyristelyn läpiajollaan. Kolme sekuntia ennen loppua Retku kruunaa oudon iltansa viimeistelemällä ottelun viimeisen osuman.

Kokonaisuutena aika erilainen kiekkopeli. Menivätkö Amigosten pasmat sekaisin Failed Onesin
vähintäänkin mielenkiintoisesta pelaajaryhmityksestä ja vapaamuotoisesta taktiikasta vai oliko kyseessä vain huono peli. Ja vaikuttiko 8 hengen rotaatio pelituntumaan jossain määrin? Failedille hatunnosto tappiottoman tiimin kaatamisesta. Joukkue pelasi ennakkoluulottomasti ja luovasti, toki samalla myös organisoimattomasti. Pojat osoittivat kuitenkin taktista kypsyyttä viimeisessä erässä, jossa he laittoivat luukut kiinni, ottivat tilan pois ´Gosseilta ja kävivät niittaamassa muutaman vastaiskumaalin.

*** V.Retku - Aika vapaamuotoisesti ainoana pakkina pelannut Retku piti vastustajan osittain tuurillakin (ja kaverin huonon viimeistelyn ansiosta) yhdessä maalissa. Tällä ei kuitenkaan ole väliä, koska tuloksena oli vain yksi päästetty maali, voitettu ottelu ja mellevät tehot.

** Nikosso - Löi alkutahdit hienoiselle yllätysvoitolle ja oli mukana miltei jokaisessa Failedin maaleista.