4-5 Tonzales (Coppola, Jojo)
4-6 Sugar
5-6 Kinnunne (Jojo)

yleisöä 26

Maanantai-illan huippukiekkoilusta vastasivat uudistunut GWB ja sarjanousija Penetrators. Jälkimmäinen pelasi samalla alkavan kauden ensimmäisen sarjapelinsä ja tämä olikin ehkä nähtävissä ensimmäisen erän alkupuolella. GWB pääsi myllyttelemään hyökkäyksiään Penejen alueella aika kivan näköisesti ja Kinnune veikin "Georget" johtoon tuota pikaa. Penet pääsivät kuitenkin mukaan peliin erän edetessä ja tauolle lähdettiin lopulta 1-1 tilanteessa.

Toinen erä olikin sitten Penetratorsien näytöstä. GWB nukahteli puolustuksessa ja todennäköisesti jörrin etukäteen heille scouttaama Penejen maskipelikin pääsi yllättämään sininutut useampaan otteeseen. Maaleja syntyi myös höntsyhtävästä puolustusasenteesta johtuen Penetratorsienkin päätyyn. Pelin jälkeen Ze77 yritti peitellä muun joukkueen alisuorittamista puolustukseen osallistumisessa, ottamalla muutamasta maalista syyt omille niskoilleen.

Kolmanteen erään Penetrators lähti hieman maltillisemmin. Edellisissä erissä erittäin hyökkäävästi pelannut Joppe pysytteli enemmän puolustajan paikalla varmistelemassa 5-3 johtoasemaa. Tämä ei kuitenkaan tuntunut onnistuvan aivan suunnitelmien mukaan, vaan GWB pääsi uhittelemaan edellistä erää enemmän ja kahteen otteeseen jo maalinkin päähän. Loppujen lopuksi kiri ei kuitenkaan aivan riittänyt ja Penet vei värikkään pelin ja 2 pistettä nimiinsä.

Tähdet:

*** Sugar - Neljä maalia liigan debyyttipelissä on ehdottomasti kolmen tähden arvoinen suoritus, vaikka moniin maaleihin muut Penet tekivätkin esityöt ja petasivat paikat Sugarille.

** Tonzales - Oli alati vaarallinen ja jatkoi hyvin alkanutta kauttaan 4 tehopisteen illalla.

*/## Joppe - Keskikenttämiehen/hyökkääjän roolista tähti. Järjesteli erinomaisia paikkoja, joista Sugar ja kumppanit pääsivät viimeistelemään. Jos haluaa itseään pidettävän puolustajana, annan kaksi risuaitaa, koska pelasi kaksi erää aivan jotain muuta paikkaa kuin pakkia. Kolmannessa erässä pakitteli ja sen erän Penet hävisi 2-1.
Tuomari: D-fence
Lisätty: 03.10.2005 23:27