Alkamassa Darra OY (11 peliä 17 pistettä) vastaan Titaanit (17 peliä 16 pistettä), itse uskon ja toivon, että Darrat vie tämän kamppailun.

1Erä
00.00 -> 00.06 Scott lagaa = kick
00.38 Mediota vetään tolppaan, vielä pysyy peli nollissa.
01:02 Xirean karvaa Shafilta kiekon siniviivan alueella, autopassilla Duntskille läpiajoon, joka jäädyttää moken iskee varmasti wristillä tyhjiin. Peli 1-0 Darralle.
02.30 Loistava syöttö Xireanilta laidankautta maalille. Duntski on valmiina maalinedessä mutta ei onnistu iskemään.
05.17 Duntski tulee kahdenmiehen läpilaidasta ja novista tolppaan, ripari xireanille joka ohjaa maalin ohi. Peli säilyy 1-0.
05:51 Xirean iskee, Duntski ja mediota syöttäjinä. En nähnyt maalia

Darra: Saves 5 poss 46%
Titaanit: Saves 5 poss 53%

Titaanit sai muutaman vedon, mutta olivat onnettomia ja huonoja. Darra taas onnistu vastahyökkäyksillään ja hyväl karvauspelil pistää titaani puolustajat hommiin.

2Erä

Darra: Saves 3 poss 58%
Titaanit: Saves 1 poss 41%

Tää erä jäi vähä väliin, koska oli niin tylsää kateltavaa. Vähä pyörimist suunnasta toiseen. Vikaan erää titaanit lähtee tasoittamaan peliä!

3Erä mediota vaihtoon, Scott sisään
12:51 Xirean iskee jälleen kerran. Syöttäjinä Scott ja duntski, jäi tääki maali näkemättä.
14:06 Duntski avaa Scotin ja Xireanin 2vs1, parin syötön jälkee Xirean iskee pelin 4-0.

Darra: Saves 4 poss 60%
Titaanit: Saves 3 poss 39%

Darran 3-0 oli liikaa Titaaneille. Tälläkertaa pisteet meni odotetusti Darralle. Hieno kamppailu kuitenkin molemmilta!

*** Xirean, loistavaa pelinrakennusta ja hattutemppu on aina hieno saavutus.
** santoz, vaikka ei paljon tilanteita tullutkaan niin nollapeli on aina palkittava saavutus
* jonttu, hyvin rakens muutaman tilanteen Titaaneille ja muutenki oli hereillä 18 minuuttia.
Tuomari: napsu
Lisätty: 17.04.2011 21:53