Sephirot 1+0=1 ±0
Tun 0+1=1 ±0

Roikut: Jugi-Lupa-MuhQ-Supak
MK: Sephirot-Preda-Jäägeri-Tun

3.48 Jäägeriltä hirvittävä harhasyöttö omalla alueella, Supak ei pysty käyttämään täysin avointa maalipaikkaa hyväksi vaan veska koppaa vedon.
4.55 Preda järjestää myllyn maalin edustalle ja pääsee pariinkin otteeseen laukomaan, mutta viimeisimpänä lukkona Hasek estää maalinteon.

torjunnat 2-1 hallinta 57-42

Tasainen ja tunnusteleva erä, jossa maalipaikat olivat hyvin vähissä.

Roikut: Jugi-Crusher-MuhQ-Supak

6.55 Preda ja Sephirot karvaavat vahvasti ja järjestävät vaarallisen paikan, viivasta Jäägeri pääsee laukomaan, Sephirot pääsee irtokiekkoon mutta mokke liukuu vedon eteen.
7.26 Preda laukoo b-pisteen kaarelta, veska torjuu ja puolustus hoitaa irtokiekon.
8.36 Tun ja Preda 2vs1:sessä, Tun syöttää vetopassilla, mutta kiekko pomppaa Predan lavan yli ratkaisuhetkellä.
9.33 Sephirot nousee kulmasta ja laukoo, jälleen on puolustajien mailaviidakko edessä.
10.28 0-1 Sephirot (Preda,Tun) Tun ja Preda ensin 2-1 tilanteessa, jossa Tun hukkaa kiekon. Hän kuitenkin karvaa kiekon takaisin itselleen, syöttää Predalle ja tämä löytää maalin edestä vapaana olevan Sephirotin, joka ei erehdy.
11.39 Preda pääsee jälleen laukomaan, veska on tälläkin kertaa etevämpi.

torjunnat 4-1 hallinta 50-49

Selkeästi MK:n erä, jossa oli paikkoja useampaankin maaliin.

Roikut: Jugi-Lupa-MuhQ-Crusher

13.05 Crusher pääsee vetopaikkaan keskeltä ja melko kaukaa, veto kohti etukulmaa, mutta veska torjuu.
14.14 1-1 Lupaschuk (jugi,Crusher) jugi heittää laidasta lätyn Lupalle, jolla on helppo työ kuljettaa kiekko tyhjiin.
16.12 Sephirot karvaa kiekon haltuunsa ja pääsee laukomaan hyvästä paikasta. Tolppa kuitenkin pelastaa Roikut.
17.09 Preda pääsee laukomaan, veto ei kuitenkaan yllätä mokkea.

torjunnat 5-1 hallinta 50-49

Torjunnoista huolimatta etenkin erän neljä ensimmäistä minuuttia oli selkeästi Roikkujen, viimeisten kahden minuutin aikana jälleen MK:lla oli paikat ratkaista ottelu. Kuitenkin melko tasainen kamppailu joten pistejako lienee oikeutettu tulos.

*** Lupaschuk - toi kolmannessa erässä selkeästi parannusta joukkueensa otteisiin ja viimeisteli tärkeän tasoitusmaalin
** Sephirot - karvasi hyvin, viimeisteli joukkueensa maalin ja oli lähellä tehdä toisenkin