omega 1+1=2 -18

3. divarin A-lohkotaisto Genesis - Rotten Disciples alkamassa.
Saavun aitioon kaiken ollessa valmista, joten kovin pitkää briiffiä ei tule.

erä 1.

0.50 1-0 WilleJ (Tidi - Lyd) - pingini huitoessa viittätonnia, avausmaali jää näkemättä.
2.00 2-0 WilleJ (Lyd - tidi) - Wille aloittaa päivätyönsä maalilla per minuutti!
4.45 3-0 WilleJ (Naru - Lyd)
5.40 4-0 Lyd (Naru - tidi)

Erässä oli selvä sävel, Genesis painosti ja teki paikoistaan maaleja hyvällä prosentilla.
Nyt kun on aikaa niin voi hieman katsastella joukkueita.
Vierasjoukkue RD on pelannut 17 ottelua, saalistaen vain 7 pistettä. Parhaana pistemiehenä on 15 pelissä pelannut omega, joka 2 pisteen keskiarvolla on saalistanut 30 pistettä ja melkein saman verran miinuksia.
Kotijoukkue Genesis on lohkokärki, 19 ottelua 17 voittoa ja vain yksi häviö. Tehtyjä maaleja ennen tätä peliä hurjat 119! Ja maalierokin plussalla 85 verkon verran!
Joukkueen sisäisen ja samalla koko 3. divarin pistepörssin voitosta taistelee Naru ja WilleJ, joilla oli ennen tätä peliä molemmilla 99 pistettä!

Jatketaan. :p

erä 2.

1.00 5-0 WilleJ (Naru - Lyd) - Naru syöttää ja WilleJ vetää B-pisteen kaarelta takanurkkaan!
1.15 Naru tunkeutuu maalin takaa ja antaa onetimerin Lydille, tolppa!
2.05 Naru&WilleJ 2vs1, Naru yrittää omaa ratkaisua vedon päätyessä kuitenkin maalivahdin hanskaan.
2.50 5-1 omega (Frost - aasi) - Rottenin 3vs1 josta Frost kääntää omegalle, näyttäisi syöttävän vielä mutta vetääkin etunurkkaan! Komea kavennus!
3.50 6-1 Naru (Lyd - WilleJ) - Lyd kääntää Narulle joka leikkaa keskelle ja ampuu maalivahdin kainalon alta lukemiksi jo 6-1!
4.30 omega lataa tolppaan pienestä kulmasta
4.45 7-1 Naru (tidi - WilleJ)
4.48 7-2 aasi (omega) - heti aloituksesta aasi pääsee hyökkäysalueelle ja pommittaa tarkasti tolpan juureen! Omega huokaisee helpotuksesta, kun 2p/o säilyy!
5.25 8-2 Lyd (WilleJ - Naru)

Genesis teki neljä maalia myös toisessa erässä ja loppuerästä alkoi näyttää huolestuttavalta, kun omega ja aasi alkoivat surffailemaan keskialueella. Mau sai kohdata monta 3vs1-tilannetta, selvittäessään niistä kyllä muutaman hyvin mallikkaasti!
Jatkuuko sama neljän maalin tahti myös viimeisessä erässä, vai kairaako Genesis lukemista vieläkin rumemmat?

erä 3.

0.35 9-2 Naru (WilleJ - tidi)
0.55 10-2 Naru (Lyd)
2.00 11-2 Naru (WilleJ)
2.05 Lyd vetää jo toisen onetimerin tolppaan tänään, kun Naru tarjoaa taas! :-D
2.40 12-2 WilleJ (Naru - Lyd) - Naru kääntää siniviivalla WilleJiin läpi ja varma wristbörsä.
3.00 Naru karvaa kiekon pois ja syöttää onen Willelle, joka ei osu kiekkoon! Narua mahtaa harmittaa "tehottomuus".
3.20 omega kääntää aloituksesta itselleen tilaa, mutta wrist lähtee päätyplekseihin.
3.35 13-2 WilleJ (Naru)
4.00 14-2 Lyd (Naru - WilleJ)
4.15 15-2 WilleJ (Naru) - Naru&WilleJalle 2vs1-tilanteessa vaihteeksi ja Naru hassuttaa onen.
4.40 16-2 WilleJ (Naru - tidi) - 3vs1, WilleJ pysähtyy maalin edessä ja lataa elämänsä kovimman lämärin maalin ylänurkkaan!
5.11 17-2 Lyd (WilleJ - Naru)
5.40 18-2 WilleJ (Naru - tidi)
5.45 19-2 Naru (WilleJ)
5.59 20-2 Lyd (Naru) - Huh, pelkäsin jo ettei 20 maalia saada rikki.

Oon niin vitun hiessä tästä kirjottamisesta etten jaksa selostaa mitään loppuu mut kolme tähtee Genesikselle ja Rotteneille kickban liigasta. :-)
Tuomari: Bandidos
Lisätty: 13.04.2011 18:53
joukkueet tulos tuomari aika
GenesisGenesis vs. Rotten DisciplesRotten Disciples 20 - 2 Bandidos 13.04.2011 18:53