NarrilaumaNarrilauma - PiratesPirates 4-2

fraes 0+2=2 -2
Mikke 2+0=2 -2
tatuwaa 0+0=0 -2
Ulja 0+1=1 -2

Narrilauma-areenan katsomo on lähes täysi (kolme henkilöä), kun kotijoukkue saa vastaansa divarin kakkosen, Piratesin!
Narrit katkaisivat juuri Hollowin seitsemän ottelun voittoputken makealla 1-1 tasapelillä.
Piratesilla sen sijaan kolmen ottelun voittoputki, viimeisimpänä voitto HC RoikkuLämystä lukemin 4-2!

Shefkin kausiennakossa joukkueet ovat ennakoitu aivan eri päihin taulukkoa. Tässä ottelussa Narrilauma voi näyttää kykenevänsä kaataa joka joukkueen matkalla liigakarsintoihin!

Pirates-pelaajat saapuvat yksitellen pukukoppiin. Mikellä on kiire, joten aloitellaan saman tien.

Erä 1.

4.22 0-1 Mikke (fraes) - Vanhanaikainen

Erä oli hyvinkin tasainen, Narrilaumalla muutama hyvä paikka viimeisellä minuutilla. Kohokohtana riparit, josta Bailey ajoi ohitse.
Fraes pääsi myös yrittämään wristin taikaa, onnistumatta. Kerran myös läpiajosta tolppaan!
Ottelun kuumin on tähän asti ollut miig, joka hoitanut hommansa alakerrassa erinomaisesti.

saves: 8-7
poss: 60-40

Erä 2.

6.42 0-2 Mikke (Uljami - fraes) - Maalin takaa nousu eteen ja tolpan juuresta sujauttaa!
6.58 1-2 Bailey (Dejis) - Dejis vapauttaa Baileyn, jonka veto b-pisteeltä uppoaa takakulmaan!

Erässä ei minuutin jälkeen maaleja enempää nähty.

saves: 2-4
poss: 51-48

Erä 3.

14.47 2-2 Bailey (Dejis - taikuri) - Ohi :|
15.52 3-2 taikuri (Dejis - Bailey) - Komeaa syöttelyä ja taikuri rankoo läheltä ylös!
17.28 4-2 Dejis (taikuri - miig) -

saves: 0-4
poss: 63-36

Oikeelle meni voitto ja harvemminhan ne paremmat otteluita häviää!

*** Bailey - Narripelin sydän, kiekko liikkui hienosti ja paikoista maali!
** taikuri & Dejis - Näistä kahdesta ei voi valita parempaa, hienoja syöttelykuvioita läpi ottelun!
* miig - Perus-Miiika, vuoren varmaa puolustustyöskentelyä, sekä mahtavaa kiekollista peliä.
Tuomari: Bandidos
Lisätty: 03.04.2011 21:19