padme 0+1=1 +2
Skill 1+2=3 +2
stem 1+0=1 +1
stp 1+1=2 +1

Alkamassa on kihelmöivän uskomattoman megahypersuperjännittävä ottelu, jossa vastakkain ovat Old & Notorious ja Hollow. Molempia joukkueita tähdittää huikeat johtokuntalaiset: Old & Notorious lyö kentälle pölöhön, kun taas Hollowilla on Jomppa pelaamassa kuten aina. Molemmilla joukkueilla on tältä kaudelta vain voittoja, mutta nyt toisen joukkueen unelmat pelkistä voitoista murskautuvat sirpaleiksi. Ei tässä sen enempää hehkutusta, lähdetään katsomaan ensimmäisen erän tapahtumia. Tai sitten ei, sillä Oldeja ei näy missään. Menikö pupu pöksyyn jo ennen peliä? Lopulta he kuitenkin valuvat yksi kerrallaan vaihtoaitioon. Tuomarille diktaattorioikeudet ja kiekko jäähän! <b>Erä 1</b> <b>Oldit:</b> mumm pölöhö random Saarine <b>Hollowit:</b> Skill Fan –stem- stp Hollow aloittaa vahvasti pyörittämällä peliä heti ensimmäisestä minuutista lähtien. Sitten stp kuitenkin lagaa ja Jomppa astuu kehiin, selkeästi taktikoitu homma. stp kuitenkin palaa pian takaisin ja Jomppa luistelee vaihtoon häntä koipien välissä. Peli käyntiin ja kiekkoa lyödään maalille, josta stp pienen sekoilun jälkeen saa kuljetettua kiekon tyhjiin. <b>01:34 0-1 stp (1+0) Fan (0+1) Skill (0+1)</b> Oldit sisuuntuvat ja ryhtyvät taistelemaan pisteistä. Peli tasaantuukin huomattavasti ja molemmat pyörittävät vuorotellen peliä. Random nousee laidasta kohti Hollowin aluetta ja heittää kiekon maalille. mumm on kärppänä paikalla ja iskee kiekon ohi hölmistyneen maalivahdin. Kiekko tosin törkeästi jätti pois hyvän passin. <b>04:05 1-1 mumm (1+0)</b> Peli jatkuu tasaisena molemmissa päissä, mutta enempää vaarallisia tilanteita ei nähdä. Joukkueet siirtyvät pukukoppeihin miettimään taktiikoita seuraavaan erään sopuisassa 1-1 tilanteessa. <b>Oldit</b> saves: 3, poss: 46% <b>Hollowit</b> saves: 0, poss: 53% <b>Erä 2</b> <b>Oldit:</b> pölöhö Saarine mumm random <b>Hollowit:</b> -stem- Jomppa Skill Fan (Fan -> padme 02:45) Toinen erä käyntiin ja Jomppa kehiin, nyt nähdään kuumaa taistelua johtislaisten kesken. Molemmilta joukkueilta nähdään taas tasaista vääntöä, mutta puolustajat ovat hyvin hereillä ja estävät pahimmat tilanteet. Erän puolessa välissä nähdään vaihto, kun Fan jättää kentän ja tilalle astelee padme. Pelissä on aneeminen vaihe, kun molempien joukkueiden hyökkäykset päättyvät harhasyöttöihin. Lopulta kuitenkin –stem- saa kiekon Oldien alueella ja nakkaa kiekon tarkasti takakulmaan, kiitokset menevät varmasti hyvälle maskille. <b>05:25 1-2 –stem- (1+0) Skill (0+2) padme (0+1)</b> Erä neppaillaan loppuun rauhallisessa tunnelmassa ja voimia säästellään viimeiseen erään. <b>Oldit</b> saves: 0, poss: 47% <b>Hollowit</b> saves: 1, poss: 52% <b>Erä 3</b> <b>Oldit:</b> mumm pölöhö random Saarine <b>Hollowit:</b> Skill padme stp Jomppa Maalintekijä –stem- vaihtoon ja pistenikkari stp kentälle, nyt nähdään varmasti hienoa kiekkoviihdettä. Oldit hakevat heti erän alkuun tasoitusta, mutta Hollowin puolustus kestää. Kahden minuutin jälkeen stp avaa kiekon Jompalle ja Hollowille avautuu 2vs1 tilanne. Jomppa kimmottaa kiekon päädyn kautta Skillin lapaan ja verkko helähtää. Hollow siirtyy näin kahden maalin johtoon. <b>02:26 1-3 Skill (1+2) Jomppa (0+1) stp (1+1)</b> Oldit alkavat vielä raivoisammin hakea maaleja ja lähellä maalia kiekko käykin, mutta maalivahti koppaa hyvin. Maalivahdin virettä koitetaan viedä pois violentin avulla, törkeää. Oldien tulevat hyökkäykset katkeavat kuitenkin harhasyöttöihin, joten maalivahdin ei tarvitse tehdä mitään. Lopussa Hollowit saavan muutaman vetopaikan aikaiseksi, mutta enempää maaleja ei enää nähdä. Summeri soi ja Hollow poistuu kotimatkalle pisteet mukanaan luvuin 1-3. <b>Oldit</b> saves: 4, poss: 56% <b>Hollowit</b> saves: 2, poss: 43% <b>***</b> Skill <b>**</b> stp <b>*</b> padme <b>Erikoismaininta:</b> Näslund, Lico & Milih katsomojutteluista.
Tuomari: Fraid
Lisätty: 27.03.2011 22:58