Kalma - FO (kommentit pelin aikana kirjoitettuja muistiinpanoja, pahoittelut epäjohdonmukaisuudesta)

Sipuli
Mani
Borgir
Cloudi

Mani tuhlaa paikan 40 sekunnin kohdalla. FO:n pyöritystä ensimmäinen minuutti. Kahden minuutin kohdalla Salonen murtautuu kahden puolustajan välistä ja laukoo niukasti ohi maalin. Juuri ennen 3 minuutin merkkiä Mani menettää kiekon ja Salonen karkaa puolittain karkumatkalle. Maalivahdin patjatorjunta. 4 minuuttia ja Juus2 menettää kiekon alimpana Manille. Syöttö ja Sipuli laukoo maalin ohitse. Mani järjestelee 4 ja puolen minuutin kohdalla sipulille hyvän vetopaikan, mutta ei maalia. FO saa vyörytettyä peliä paremmin vastustajansa hyökkäysalueelle. Viimeisellä minsalla Juus2 menettää jälleen, mutta Mani ei saa käytettyä paikkaa hyväkseen.

Borgir

Manilla loistava paikka 28 sekunnin kohdalla, ei maalia ja gjoran kuittaa 1-0 toiseen päähän. FO ei saa peliään avattua. Kalman karvaus ja keskialueen avaustenkatkot pitävät FO:n pois hyökkäysalueelta. Kalman antero punnertaa maalille 2 minuutin kohdalla muttei saa tilannetta aivan aikaan. Nikosso perään pari uhkaavaa kutia, muttei osoitetta mukana. Kolmen minuutin kohdalla FO saa painetta luotua Kalman alueelle, mutta sumppu pitää tilanteet nollissa. antero kolauttaa yksittäisessä vastaiskussa tolppaan. erän viimeisellä minuutilla.

antero

Salosella erinomainen paikka, ei maalia ja tällä kertaa FO kuittaa vastiksesta. Tasaista pelailua, kunnes jälleen vastaisku ja Salonen kuittaa laidasta. FO ottaa taas kontrollin ja tällä kertaa pyörityksen jälkeen vetopassilla peli tasoihin. FO:n hienoista hallintaa, Kalma ei saa painetta pahemmin yksittäisiä iskuja lukuunottamatta. Cloudi pääsee laukomaan vikalla minuutilla, mutta viimestelijän lahjat eivät riitä pelin ratkaisemiseen. Salonen ja antero
värkkäävät myös rähinän FO:n maalille. mutta moke saa kiekon kiinni. Seuraavasta aloituksesta YoNi pääsee laukomaan, mutta suoraan päin maalivahtia.

1-1 Nikosso (Cloudi Borgir)
2-1 Salonen (YoNi Juus2)
2-2 Sipuli (Nikosso Borgir)