Helsingin JokeritHelsingin Jokerit - NarrilaumaNarrilauma 3-3

Dejis 1+1=2 +2
jerss 1+0=1 ±0
Sleaze 0+1=1 ±0
xavi 0+2=2 ±0

Sarjataso on 1.divari ja pelin nimi PAIKALLISDERBY! Vastakkain asettuvat siis kaksi jokeripakkaa Narrilauma ja Helsingin Jokerit.
Ennakkoon ajateltuna kotijoukkue näyttäisi kovemmalta, koska on aloittanut jo kauden kolmella pelillä saalistaen 5pistettä (tasuri,voitto,voitto). Kunto on siis nousujohteinen. Vierasjoukkue Narrilaumalta löytyy paljon puhetta keränneen Bailey kokoonpanosta. Äsköisessä harjoitusottelussa Narrilauma pelasi toista 1.divarijoukkuetta Adoniksia vastaan 2-2 tasurin, joten kunto pitäisi olla myös vierasjoukkueella kohillaan. Huhujen mukaan Matsiin on saapunut peräti 53 linja-autollista Narrilauma faneja. Halli on loppuunmyyty.

Otetaan vielä pari tamin teesiä tähän:

1. Puolustuspeli
2. Hyökkäyksen aktiivisuus
3. Narrilauman ensimmäinen peli

Peli pyörähtää käyntiin kiimaisesti, ensimmäinen vetopaikka siunaantui narrien taikurille mutta jokeriveska torjuu. Samantien mennään toisessa päädyssä, jossa kiekko tekee työtä kovaa tahtia. Bailey hyppää vaihtoon tietenkin pelkäen miinustilastoja. Tilanteesta ei maalia tullut ja Narrilauma kaappaa kiekon juoksemalla kohti Jokeripäätyä. Syöttö, syöttö syöttö mutta vetoa ei lähde. Jokeripuolustus kaappaa kiekon ja käynnistää vastahyökkäyksen, tuloksetta. Narripelaajat kaappaavat kiekon ja nopea hyökkäys kohti jokeri veskaa ja Tadaa! Peli on 0-1

<b>2.10 0-1 taikuri (Nazgul)</b>

Helsingin Jokerit pitävät selkeästi enemmän kiekkoa hallussaan rakentaen peliä ja sitäkautta hyviin maalipaikkoihin. Narrilauma kuitenkin puolustaa erittäin tiiviisti. Nazgul - Dejis kaksikko syöttelee ahnaasti hyökkäysalueella, kunnes joninho korjaa kiekon parempaan talteen. Näslund kuskaa kiekon Narrilauma alueelle ja siitä kuviota pystyyn, mutta ei tilanne kuivuu kokoon. JA SIELTÄ SIUNAANTUU COMPILLE PAIKKA! Missä laukaus? Compi tyytyi vaan kulettamaan kohti maalia, narriveska kestää ja tilanteesta pelikatko. Peli on kääntynyt selvästi Jokereille Narrien maalin jälkeen mutta laukaukset puuttuvat tasoitusmaalista. joninho pelaa Daasamanin 1vs1 tilanteeseen, veto lähtee pisteeltä.. ohi. Nazgul yrittää viedä vastakkaisessa päädyssä jokeripakkeja jalkakynällä tuloksetta ja kiekko siitä hyvästä jälleen Narrilauman päätyyn. Kotijoukkueen fanit mylvivät railakkaasti mutta 53bussillista vierasfaneja vastaa takaisin! Kello tikittää loppua kohden ja tööt.

Saves: 1-2
Poss: 44%-55%

- Erän statistiikka kertoo, että Narrilauma olisi hallinnut enemmän. Saattoivat pitää enemmän kiekkoa hallussa mutta eivät saaneet vetoja eivätkä kunnon pyöritystä Jokereiden päätyyn.

Vierasjoukkueen Bailey on jälleen kentällä, liekö koonnut itsensä. Ja heti vaaratilanne Jokereiden päädyssä, sessas laukoo kohti jokerimaalia jossa Bailey oottaa lapa jäässä mutta nimeä ei tällä kertaa saatu lehteen. sessas katkaisee loistavasti jokereiden 2vs1 hyökkäyken ja toimittaa kiekon ränniin. Kiekko löytää omille ja kyllä 0-2!

<b>0.46 0-2 Dejis (Bailey sessas)</b>

Vaikka kotijoukkue onnistuu luomaan enemmän paikkoja niin ei auta jos verkko ei soi. Narrit karvaavat kiekon ja nopeasti kiekko pelataan Baileylle, laukaus ja 0-3

<b>1.17 0-3 Bailey (Dejis sessas)</b>

Jokeripakka on nyt aivan sekaisin! Tätä tuskin odotettiin ennen pelin alkua. Hyökkäyksetkin alkavat pysähdellä keskialueella, liekö jo turhautumista? Nyt tarvitaan ratkaisijapelaajilta herätystä jo ennenkuin ero venähtää liian suureksi. Viimeinki Jokerit saavat kiekon Narripäätyyn mutta samantien puolusus korjaa tilanteen. Hetkeä myöhemmin maalin edustalla on tilanne päällä ja maalivahdinalueella seisoskelusta pelikatko. Narrilauma on nyt hätää kärsimässä. Kiekko liikkuu oikein mallikkaasti ja kotihallli räjähtää!

<b>3.51 1-3 Compi (Daasaman)</b>

Aijaijai mikä menetys siniviivalla narripakilta, siitä aukeaa 3vs1 vastahyökkäys joka kuivuu ennen aikojaan kokoon. Narrilauma ottaa näköjään jälleen pelin juonesta kiinni ja Dejis kokeilee vanhanaikaista. Peli etenee tasaisissa merkeissä vaikka tilanne onkin vierasjoukkueelle 1-3. Tunnelma on tiivis ja odottavainen! Erätauolle mennään neuvottelemaan viimeisetkin kuviot valmiiksi.

Savet: 7-2
Poss: 37%-62%

- Selostajalla vissiin hiekkaa tai jotain silmässä. Erä nimettiin täysin Narrilaumalle, noh erävoitto maalein 2-1 selkeyttää asiaa ja kotijoukkueen maalivahdille merkittiin enemmän torjuntoja entä laskin.

Kiimaa on pelikenttä täynnä! Viimeiset kuusi minuuttia starttasivat ja on Helsingin Jokereiden aika aloittaa kiri. Jokereiden maalin takana välkyy vaan vierasfanien valoraketit. taikuri pelaa rännin kautta kiekon baileylle, joka menettää kiekon. Hetkeä myöhemmin Näslund on toisessa päässä pahanteossa mutta maalinteko ei onnistu! Nyt on kova tempo pelissä mennään aivan päädystä päätyyn. Virheisiin ei ole varaa kummallakaan joukkueella. Compi nappaa aloituksen, pelaa kiekon Daasamanille, jatkaen Näslundille ja maalitorvet soivat

<b>1.06 2-3 Näslund (Daasaman Compi)</b>

Erittäin tärkeä tasoitus kotijoukkueelta näin erän alkuun. Varmasti luo paljon painetta Narrilaumalle. Narrilauma puolustaa erittäin tiiviisti - 3 miestä siniviivalla odottamassa. Ja sieltä se sitten tulee.. 3-3 tasoitus! ai että on herkkua tämä peli.

<b>2.26 3-3 Compi (Daasaman joninho)</b>

Compi näytti, kuinka terävä on hänen rannarinsa parhaimillaan. Peli sai aivan uuden luvun tasoitukse myötä ja Narrienkaa ei auta peruutallea enään. sessas käynnistää Narrilauma hyökkäyksen mutta omista on vaikea päästä pois. 20sekuntia koitetaan saada limppu omista pois ja viimein onnistutaan. Nazgul kuljettaa väkevästi kiekkoa, pudottaa viivaan taikurille. Paitsio. Peliaikaa jäljellä 2minuuttia tilanne 3-3 ja Narrilauma pitää kiekkoa tällähetkellä erittäin voimakkaasti. Aijaijai .. Compi pääsee yksinläpi! mikä on ratkaisu? harhautus oikealle ja Narrilauman maalivahti venyy eteen. Erässä on ollut erittäin paljon vauhtia puolin ja toisin , mitä on sitten siellä pukusuojassa huudeltukkaan. Viimeistä minuuttia mennään ja vierasjoukkue hakee pitkällä avauksella omia, paitsioksi menee. 15sekuntia peliaikaa, Narrilauma kaivaa kiekon aloituksesta ja samantien viimehetken myllyt käyntiin! Kiekko ränniin josta tavoitetaan Bailey. Syöttö viivalle epäonnistuu ja kiekko keskialueen puolelle! Vielä kerran Narrilauma kerkee yrittää mutta Helsingin Jokereiden puolustus on niin tiiviinä ettei kiekko löydä millään läpi. TÖÖT ja tuloksena tasapeli. Hallin ulkopuolella on samantien myllyt pystyssä.

Savet: 0-4
Poss: 38% - 61%

- Jälleen statistiikan mukaan Narrilauma hallitsi kiekkoa mutta kappas. Laukauksia ei mennyt juuri yhtään maalia kohti, jotta moke olisi joutunut ottamaan haltuun asti. Helsingin Jokerit näytti nälkänsä ja palkittu yhdellä pisteellä.
Peli oli erittäin tasainen loppupeleissä eikä tässä raportissa ollut tarkoitus vetää yhtään puolelle eikä toiselle.