Fc KilpailijatFc Kilpailijat - Brutal KillersBrutal Killers 7-0

kekki 0+0=0
poro12 0+0=0
shorty 0+0=0
Sirius 0+0=0

Ottelusarjan kolmas koitos. Edellinen päättyi jatkoajalla Brutalien voittoon numeroin 3-2. Samat vanhat kokoonpanot näyttää jatkavan molemmilta.

1.00 Sekavaa härdelliä BK:n päädyssä, mikä päättyy J-J:n tolppalaukaukseen.

1-0 2.12 Todd, amari
amarilta loistava katko keskialueella ja syöttö Toddille, jolta lähtee tulinen veto pisteeltä takakulmaan.

2-0 4.50 Lius
Lius sooloilee ja ampuu kuljetuksensa päätteeksi varmasti etukulmasta sisään.

5.20 Erän lopussa vielä Kilpureilla pari makoisaa paikkaa, mutta avopaikoista vedot niukasti ohi maalin.

6.00 Täydellistä Kilpureiden pyöritystä, niin kuin tilastotkin kertoo.

FCK saves 0, poss 58%
BK saves 4, poss 41%

6.23 Sirius saa avauksellaan FCK-pakan sekaisin ja hyökkäys päättyy kekin hyvään vetoon.

7.19 Kilpureilla vaarattoman näköinen 2v2-hyökkäys, joka päättyy kuitenkin Liusin vaaralliseen vetoon lähietäisyydeltä.

9.30 BK:lla pari puhdasta 2v1-hyökkäystä, jotka pysähtyy täydellisesti amariin.

3-0 9.59 Todd, amari
Toddilta taitava kiepautus laidasta maalille ja ranneveto Siriuksen estelyistä huolimatta sisään.

4-0 11.42 Todd, J-J
Todd karvaa kiekon keskialueella laidassa, parit nopeat syötöt J-J:n kanssa ja tarkka veto kaukaa rysään.

12.00 BK sai otetta pelistä, mutta tulostaululla se ei kuitenkaan näkynyt. Tasainen erä kaiken kaikkiaan.

FCK saves 5, poss 54%
BK saves 4, poss 45%

5-0 12.34 Lius, J-J, amari
Lius laukoo päätylaitaan ja noukkii itse kimmokkeen sisään. BK tainnut siirtää ajatukset jo seuraavaan peliin.

6-0 14.17 J-J, Todd
Ihmeellistä sekoilua BK:n puolustuksessa ja J-J ratkaisee pelin viimeistään tällä maalilla lopullisesti.

15.40 Sirius löytää passillaan oivallisesti poron, jonka veto kuitenkin päätyy hasekin räpylään.

7-0 Todd, J-J, Lius
Loppu kosmetiikkaa, Toddilla varaa puppeloida pari avopaikkaakin ennen kuin iskee neljännen maalinsa tähän kamppailuun.

FCK saves 3, poss 63%
BK saves 4, poss 36%

Ottelun parhaan pelaajan palkinto menee FCK-hyökkääjien muikeista tehoista huolimatta amarille, joka pelasi puolustuksesa virheettömän pelin ja järjesteli hienoilla oivalluksillaan muutaman maalin.
Tuomari: Setti
Lisätty: 21.02.2011 22:57