jhny 0+1=1
Jomppe 0+0=0
Vesa 0+0=0

Project One kohtaa The Oldtimersin 4. divarin ottelussa!

OK! Varmistaakseen karsintapaikan voitto on molemmille tärkee! Panokset on siis kovat ja tiputetaa kiekko ny nopee keskelle enne ku fiilikset katoo!

erä 1.

1-0 Micky (Purjo)

Eka erä meni Projectien puikoissa ja muutama näyttävä syöttömylly saatiin aikaan Oldien alueelle, ei kuitenkaan kauhean vaarallisia paikkoja kummaltakaan joukkueelta. 1-0 Micky seurasi tolpasta tulleen riparin. Ens erässä ehkä Johnnyn heräilyä?!

erä 2.

1-1 HemB (Simon)
2-1 Purjo (Froque - Resolute)

Toisessa erässä HemBin tulo kentälle herätti hieman Känni-Johnnyn joukkuetta ja 28 sekunnin jälkeen HemB iski wristillä pelin tasoihin. Projectien punainen aalto jatkoi vyörymistään hyökkäyksestä toiseen ja 11.18 ajassa Purjo iski maalin edestä Projectit uudestaan johtoon.

erä 3.

3-1 Micky (Purjo - Froque)
4-1 Froque (Purjo - Micky)
4-2 HemB (Johnny)
5-2 Micky (Purjo)

Viimoisessa erässä vähän ratkes ja Projectille pisteet

*** Johnny - 1.9 promillen viinahöyryissä pelaaminen ja sai joukkueensa juoksemaan kiekon perässä kuin Riihimäen yöjunaan juokseva teininoita.
** Purjo - Micky - Tuhoista jälkeä hyökkäyksessä
* Froque - Resolute - Hyvät ja nopeat hyökkäykseen lähdöt, sekä viivapeli ja hyökkääjien auttaminen.
Tuomari: Bandidos
Lisätty: 20.02.2011 18:14