-Beyer- 1+0=1
avs 1+1=2
Fader 0+0=0
RestLess 0+1=1

Alkamas jännä nelosdivarin sarjataulukon alemman puoliskon taisto kun kavioeläimet (10.) kohtaavat Viimeisen Erän (13.) myös ensimmäisessä ja toisessa (huh, olen hauska!).

1. Erä
01:33 1 - 0 Hlinka (Leighton, Surrender) Hlinka päättää kuuden ottelun mittaisen kuivakautensa munkilla.
Saves: 2-3, Poss 43-56
Tasaväkistä vääntöä. Kiekonhallinnasta huolimatta LP ei kyennyt järjestämään todellisia maalintekopaikkoja, joita aaseilla oli muutama.

2. Erä
01:23 2 - 0 Leighton (Hlinka, pby)
03:19 3 - 0 pby (Hlinka)
03:42 3 - 1 -Beyer- (serve, RestLess)
Saves: 6-2, Poss 57-42

aasit ottivat kiekollisen hallinnan käsiinsä ja onnistuivatkin tekemään lisämaaleja. Tästä huolimatta LP vastasi nopein ratkaisuin saaden tärkeän kavennusmaalin ja useita muita tilanteita.

3. Erä
05:27 4 - 1 Hlinka (Leighton, pby)
05:50 4 - 2 serve
Saves: 7-2, Poss 51-48

Viimeisessä erässä aasit saivat jäädytettyä pelin eikä kummallakaan joukkueella ollut juurikaan merkittäviä tilaisuuksia vaikka pari maalia viimeiseen minuuttiin saatiinkin.