The OldtimersThe Oldtimers - aasitaasit 0-0

Fanton 0+0=0
Hlinka 0+0=0
Hollow 0+0=0

1.erä
00:00 aloituksessa vastakkain tobo ja hollow...Tobo vie aloituksen ja heti perään aasien paitsio
01:05 hyökkäyspään aloituksesta HemB zippaa Cooltobolle jolla paikka vetää, mutta mokke torjuu
01:50 Oldtimersilta hyvä kuvio, mutta Vesa vetää mokke päin
03:03 Vesa katkasee zani:n avauksen ja syöttää maalin eteen HemB:lle --> veto ei lähde ja aasien pakit hoitaa
04:20 Vesa karvaa kiekon ja 2v1 hyökkäys TOT:lla, mutta Hemb:n vedon mokke torjuu

Oldit saivat enemmän tilanteita ja Oldien puolustuksella ei ollut vaikeuksia hoitaa aasien hyökkäykset.

2.erä
06:00 HemB ja Hlinka alotukses...Hemb koittaa laitan kiekon juoksuun, mutta osuu aasien pelaajiin.
06:42 Hlinka pääsee vetämään, mutta mokke hoitaa ensimmäisen torjunnan itselle
07:51 Vesa karvaa taas kiekon ja päästää HemB:n puolittain läpi...Veska torjuu jälleen vedon
08:09 HemB pyörähtää maalin eteen ja koittaa ranteella ampua, mutta ranne lähteekin ap:na Vesalle
09:03 HemB pääsee jälleen laukomaan, laukaus päin maalivahtia
11:24 Vesa pyörähtää maalin eteen ja ranne lähtee seinille. HemB pääsee vielä laukomaan, mutta jälleen mokelle

aasit aloittivat erän hyvin, mutta oldit ottivat loppua kohden pelin haltuunsa. Possit molemmissa erissä aaseille.

3.erä
13:00 Hlinka pääsee vetämään, mutta mokke torjuu ja ripari kulmaan.
veikkaan et hemb ratkasee
14:15 Hollow laukoo oldien lihamuuriin.
15.00 Oldit myllyttää...tuloksetta...vedot mokelle ja ohi
15:27 Hlinka koittaa suoraan alotuksesta kuljettaa kiekon maalin eteen...heti perään toisessa päässä "klop"
16:20 Hollow nakkaa maalille ja Hlinka laukoo suoraan mokelle.
16:40 Hollow puolittain läpi ja veto kohti takakulmaa...mokke hoitaa
17:18 HemB laukoo keskeltä jälleen mokelle ja heti perään uudestaan
17:48 HemB pääsee jälleen laukomaan rauhassa, mokelle jälleen.

Viimesessä erässä avautui paikkoja molemmille, mutta maaleja ei tässä pelissä nähty