Tilastot

Mensa Club FinlandMensa Club Finland - Pohjolan TitaanitPohjolan Titaanit 9-4

Tehopisteet

Mensa Club FinlandMensa Club Finland
Jagr 4+2=6
Maple 1+3=4
Pandaaaa 0+2=2
Samila 2+5=7
Tomekki 2+2=4

Pohjolan TitaanitPohjolan Titaanit
k0la 1+3=4
miiq 0+0=0
vipsu 3+1=4
ygi 0+0=0

Raportti
Tänä kylmänä sunnuntai -päivänä vastakkain ovat asettumassa sarjataulukon kolmanneksi- (MCF) ja toiseksi (PoTi) viimeiset joukkueet.

1. erä

0:22 ja 0.33: 2 peräkkäistä pitkää Pohjolalta.
0.45: Pohjolat pääsevät hyvään vastahyökkäykseen Samilan menetyksen johdosta, mutta ei tulosta.
1.11: Panda syöttää Maplelle siniviivalle, joka röyhkeästi punnertaa itsensä ohi PoTi puolustajan. Veto ei kuitenkaan ikinä lähde.

1.22: 1-0 by Samila (Maple). Samilalle pelataan hyvin viivalle kiekko, joka laukoo maskin takaa kiekon verkon perukoille.

2.16: PoTilla paikka, laukaus ala-b:ltä tolppaan. Ripariin ehti ensimmäisenä MCF puolustus.

2.45: 2-0 by Tomekki :D(Maple - Samila). Hyvä hyökkäys päättyy Maplen loistavaan syöttöön tomekille, jolla suht. helppo työ siirtää kiekko ohi ikercasillas -maisesti jäätyneen maalivahdin selän taakse.

3.29: PoTin neljäs pitkä kiekko. Pitkät avaukset eivät näytä tuovan tulosta.
4.28: MCF 2vs1, Maple päättää laukoa itse mutta puolstaja on edessä.

4.49: 2-1 by vipsu (k0la). Upea kavennusosuma! Syöttö lähtee k0lalta kovaa takakulmalle päin, suoraan vipsun luistelulinjalle, joka ottaa kiekon mukaansa ja tällää voimalla kiekon lähietäisyydeltä maaliin.

Poss: 55% - 44%
Saves: 1 - 4

Arvio: Erä oli suhteellisen avonaista kiekkoa, kuten oli ehkä odotettavissakin. Paikkoja oli molemmilla joukkueilla, mutta MCF:llä ehkä muutama enemmän, näin ollen ansaittu johto. PoTin loppuhetken maali kavennus voi kuitenkin olla arvokas, jos he saavat siitä hyvän draivin päälle.


2. erä

Maple siirtyy vaihtopenkin puolelle, Hejduk ottaa hänen paikkansa.
0.22: Tomekki laukoo tolppaan, Samila on ehtiä ripariin mutta ei ihan.
1.45: Hejduk laukoo tolppaan.

2.00: Hyvä mylläkkä on jatkunut jo useamman kymmenen sekunnin, kunnes lopultakin kiekko saadaan maaliin: 3-1 by Hejduk (Tomekki - Samila). Tomekin syöttö tavoittaa keskellä seisovan Hejdukin, joka laukoo vastustamattomasti kiekon maaliin.

2.46: 2vs1 MCF:llä. Hejduk pelaa tilanteen loistavasti ja Tomekki on vastakkain maalivahdin kanssa mutta ratkaisu on totutun huono; "loistavan" harhautuksen jälkeen maalivahti on täysin pystyssä ja seuraa Tomekin kiertoyrityksen ja nappaa kiekon itselleen. "Ensi kerralla yritä jotain uutta" kuuluu maalivahdin suusta.

4.18: 4-1 by Tomekki (Hejduk - Samila). Tomekki vihastui maalivahdin kommentista ja laukoi kiekon takakulmaan semi keskeltä.

4.59: 3vs1 MCFllä, Samila syöttää Tomekille, joka laukoo, mutta maalivahti torjuu. Riparissa odottaa Hejduk, joka siirtää kiekon maaliin.
5.28: 6-1 by Hejduk (Panda). Tsekkitukka hulmuten Panda on noussut hyökkäysalueelle. Tämä on yleensä tappava yhdistelmä ja niin on tälläkin kertaa. Hän syöttää Hejdukille maalineteen, joka kuljettaa vähän matkaan, kunnes maalivahti on jäissä ja vetää tyhjään rysään kiekon.

5.30: 6-2 by k0la (vipsu). Kiekko on ajautunut maalin taakse k0lalle, joka kiepauttaa vanhanaikaisen siitä kulmasta, missä maalivahti on! Längeistä taisi mennä.

Poss: 58% - 41%
Saves: 6 - 7

Arvio: Kuten ensimmäinenkin erä, tämäkin oli täyttä hurlumheitä. Välillä tultiin kahdella- ja välillä kolmella yhtä vastaan. Torjunnat kertovat kaiken.

3. erä

Tomekki siirtyy vaihtopenkin puolelle, Maple takaisin kentälle.

0.52: 6-3 by vipsu (k0la). K0la murtautuu maalineteen alakulmasta, koikeilee rannettaan tuloksetta. Kiekko jää kuitenkin pomppimaan maalinedustalle, johon vipsu ennettää ja muuttaa lukemat 6-3.

1.40: ygi laukoo tolppaan! Hyvä maski oli.

2.16: 7-3 by Hejduk (Maple - Panda). Hejdukki surffailee maalin taakse ja kiepauttaa vanhanaikaisen.

2.27: 8-3 by Samila. MCF riistää kiekon, jonka ansiosta pääsevät nopeaan 3vs1 hyökkäykseen. Tavoilleen uskollisena Samila näkee vain maalin, ei kavereita vierellä. Tällä kertaa tämä oli kuitenkin kannattavaa, sillä maalivahti on jälleen casillasmaisesti täysin kuutamolla; löysä laukaus keskelle maalia uppoaa kuin Titanic konsanaan.

2.58: 8-4 by vipsu (k0la). PoTin hyökkäyskaksikko juonii joukkueellen jo neljännen osuman: k0lan kova laukaus tulee torjutuksi vain vaivoin ja ripareihin ehtii ensimmäisenä tuulennopea vipsu.
4.50: Jälleen Samila laukoo itse, kun voisi laittaa kaverille hyvään paikkaan. Onse ahne.
5.05: Panda hoitaa hyvin PoTin hyökkäyksen.
5.08: Tällä kertaa Samila blokkaa PoTin maalin, kun he pääsivät kokeilemaan täysin tyhjään maaliin vetoa.

5.29: 9-4 by Maple (Hejduk - Samila). MCF vastahyökkäys; Hejduk pelaa itsensä puolustajien läpi ja syöttää Maplelle onen, josta mies ei erehdy.

5.53: 3vs1 MCF. Maple tai Hejduk syöttää Samilalle toiseen aaltoon, kolmas hyökkääjä on mennyt maskiin, joten Samilla helppo työ laukoa tyhjiin.. Mutta ohi. Synnynnäinen maalintekijä.

Poss: 58% - 41%
Saves: 8 - 1

Arvio: Ja sama jatkui, päästä päähän. Ei merkkejä puolustamisesta.
Tietoja
Tuomari: Darp
Lisätty: 16.01.2011 14:23

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.