Ennakko: Viimekauden 2divan kärkijoukkue kohtaa Oulaiset poromiehet! Odotettavissa kuuma
ja kiihkeä hegemonikamppailu rykmenttijoukkuella joiden kenraaliharjoitukset ovat jääneet väliin.
Henkilökohtaisesti odotan sni"ain tg"pin hajoamista ja angstquittausta ja LoiB:lta ja shortyltä maaleja.

1erä

-Ei maaleja

BK: poss:61 saves:0
Ballito: poss:38 saves:2

ERÄSTÄ: Peli alkaa varovaisesti mutta hetken smirklailun jälkeen BK alkaa saada hienoista otetta. Molemmilla oli paikkansa mutta BK:lla niitä oli enemmän. Toisaalta, Ballito ei ollut kylläkään missään hädässä vaikkakin puolustavassa asemassa olivat. Puolustus piti hyvin. Balliton hyökkäykset tahtoivat jäädä siniviivalle. Jos ois vaik kierrättäny tai pistäny taakkepäi ni ei ois varmaa tullu nii tukkosta. Katotaas mite homma kehittyy..

2erä

03:42 1-0 stp (shorty) shorty passaa stp:lle maalin läheisyydessä joka pääsee kuljettamaan kiekon tyhjiin.

BK: poss:55 saves:2
Ballito: poss:44 saves:3

ERÄSTÄ: Ballito sai juonen päästä paremmin kiinni ja nyt niitä paikkojakin alko tulla. Bk tosin oli silti hallitsevampi osapuoli ja saikin tehtyä avausmaalinsa. Jos Ballito ei lähde puskemaan kolmannessa erässä vaa rakentaa paikkoja syötellen niin tasuri / voitto ihan mahdollinen. Jos taas puskeminen alkaa nii aika tukkoseks touhu menee ja tod.näk BK voiton vie.

3erä

-ei maaleja

BK: poss:49 saves:4
Ballito: poss:50 saves:5

ERÄSTÄ: Hienoisesti Balliton erä. Paikkoja oli mutta kiekko ei vaan mennyt sisään. BK keskittyi vaarallisiin vastahyökkäyksiin ja muutamassa tilanteessa oltiin hyvin lähellä saada maali aikaiseksi ja näin kasvattaa johtoasemaa.

YHTEENVETO: BK pelasi hitusen paremmin joten ansaittu voitto heille. Peli olisi kylläkin hyvin voinu päättyä tasuriin taikka ballitonkin voittoon mutta aina se ei mee sisään.

TÄHDET:

*** stp & Sirius - stp Hyvin pirteällä päällä ja hieman paremmalla viimeistelyllä(vitun hasek!1) ois tullu muutama maali lisää
Sirius taas puolusti hyvin ja piti nollat.
** snipi - Samat perustelut kuin stp:llä mutta ei vaa saanut kakea sisään.