1.Erä

tylsää tylsää

saves: 1-1
poss: 49-50

Ensimmäinen erä ei lähinnä ihmeitä 50 silmäparin yleisölle antanut. Darra OY hallitsi mielestäni kentän tapahtumia ja saikin pari hyvää paikkaa luotua, joista kuitenkin pakit koppasivat kiekot talteen.

2.Erä

Duntski vaihtoon, weza kentälle

2.00 1-0 Darkki (Xirean) Darkki ja Xirean parilla passilla Marmotsin hyökit alueella kahville ja Darkin hyvä verkonperukoille wezan maskatessa maalivahdin voimattomaksi.

3.01 1-1 Pirelli (thimpe,Tun) Nätillä syöttökuviolla vetopaikka Pirellille, joka ampuu komean laukauksen melko kaukaa.

3.30-6.00 Darra OY rakentaa mainioita vetopaikkoja jatkuvasti, mutta Marmots puolustus näyttäisi olevan uskomattomassa vireessä.

saves: 0-1
poss: 53-46

Pelin painopiste alkaa muuttumaan Marmotsin kenttäpuoliskolle ja Darra rakentaa jatkuvasti mainioita syöttöketjuja, jotka kuitenkin Marmotsin puolustus hoitaa huikeilla pelastuksillaan.

3.Erä

Xirean vaihtoon, Duntski kentälle

Ajassa 3.25 thimpe ja Pirelli rakentavat Tun:ille puolittaisen läpiajon josta kaveri jäätyy pahemman kerran. Heti perään Anders laittaa omanmaalin edestä thimpen uskomattomalla läpisyötöllä läpiajoon, eikä vieläkään.

saves: 4-4
poss: 48-51

Tapahtumarikkaan 3.erän jälkeen ottelu päättyy 1-1 lukemiin ja ottelusta jäi Marmotsin puolustajille varmasti karvas fiilis.. Marmotsin hyökkäystä lahjottiin läpiajolla ja parilla huippupaikalla mutta miehille ei maistunut..

*** Anders - Uskomaton ottelu. Kiekon pysäytyksiä kertyi varmasti pari tusinaa.
** Pirelli - Pelasti vieraat komealla laukauksella toisen erän puolivälissä.
* pontti - Jaksoi katsella kotijoukkueen pään-seinään-hakkaamista koko 18minuuttia.
Tuomari: thainou
Lisätty: 04.01.2011 00:58