Kesäkireä 0+0=0
Pirelli 1+1=2
thimpe 2+0=2
Tun 0+1=1

Alkamassa jännittävä matsi Hollowin piiskaamien Aasien ja Andersin johtamien Marmotsien välillä. Odotettavissa tasainen ja maaliton peli, jos molemmat joukkueet jaksavat puolustaa tiiviisti.

tulosveikkauksia: 3-3, 2-3, 1-4, 5-1, 3-1

Nyt katseet kohti valokeilojen valaisemaa ja aasien logon koristamaa kenttää kohti->

1.erä
Erä mentiin aasien pienoisessa hallinnassa, vaikka possit muuta väittivätkin. Niitä nyt ei kannatakaan tuijotella. Pientä jännitystä havaittavissa molemmissa joukkueissa.

2.erä
Jokohan nähdään maaleja. Ensimmäiset minuutit mennään jälleen aasien hallinnassa. Hollow tykittää b-pisteeltä, mutta mokke kuolettaa kudin. Ja heti perään sama mies ja maali! meni ohi rapsaa kirjotellessa. Voin nähdä silmissäni aasilauman helpotuksen. Pirelli pääsee pommittamaan ja tasoitusmaali oli syntyä. Hollow pääsee vielä erän loppuun vetämään unelmapaikalta, mutta tällä kertaa veska oli oikeassa paikassa. Maalin jälkeen marmotsien suunnassa pelaajat havahtuivat kevyestä unestaan ja järjestivät useita hyviä maalipaikkoja.
1-0 Hollow(Hlinka)

3.erä. Marmotsien pukukopissa käydään nopea taktiikkapalaveri. Kiekko putoaa jäihin säikäyttäen alottajat. Marmotsien hyökkäys->kiekonriisto-> kiekko marmotsien maalissa. Seuraava maali meni ohi edellistä kirjoittaessa. Palaveri ei tuottanutkaa toivottavaa tulosta. Ja verkko heiluu taas, kun hollow pamauttaa. Thimpe kuittaa välittömästi tekemällä marmotsien ensimmäisen maalin. Hlinka ja Pirelli epäonnistuvat molemmat maalipaikoissa ja peli jatkuu ilman katkoja... Kunnes Pirelli kaventaa!5.33 thimpe nakkaa puolittaisesta läpäristä. Tilanne 4-3 ja jännittävät loppuhetket käsillä. Aasit kuitenkin hoitavat tilanteen varmasti loppuun ja nappaavat 2 pistettä.

2-0 Leighton(Hlinka,pööpi)
3-0 Hollow(Hlinka,pööpi)
4-0 Hollow(Hlinka,leighton)