3-1 Nikosso (1+0), Saarinen (0+1), Preda (0+1)
3-2 Nikosso (2+0), Preda (0+2), JORT1KKA (0+1)

4-3 Preda (1+2), JORT1KKA (0+2), Saarinen (0+2)

Penet saves: 6 poss: 52%
Habs saves: 1 poss: 47%

Penet hallitsivat ensimmäistä erää varsin hyviä tilanteita rakennellen. Suurin osa Habsin
hyökkäyksistä tyrehtyivät Penejen hyvään keskikenttäpelaamiseen. Penejen puolustustaktiikkana oli
selvästi ahdistaa vastustaja kulmiin, kun taas Habsien puolustuksen pääidea oli vahva
maalinedustan putsaaminen.

Toinen erä oli jo paljon vauhdikkaampaa ja siitä syystä myös virheitä sattui kummallekin
joukkueelle enemmän. Penet pääsivät erän alussa jo 3-0 johtoon, mutta Habs kavensi ottelun lähes
samantien lukemiin 3-2. Tämän jälkeen Habs joutui kuitenkin asettumaan taas hieman puolustuskannalle kun Penet hakkasivat päälle.

Habs näytti kolmanteen erään lähdettäessä, ettei otteluun oltu tultu häviämään. Preda kavensi
hienon kuvion päätteeksi lukemiin 4-3. Penet sortuivat hyökkäyspäässä liikaan syöttelyyn ja kuvioiden tekemiseen eikä viimeisiä tarkkoja laukauksia juurikaan näkynyt. Habsin tasoitus oli moneen kertaan lähellä, mutta Habsin harmiksi kiekko pomppi yli lapojen.